Ero PETA ja PETA2PETA vs PETA2

PETA tai People for the Ethical Treatment of Animals, on kansainvälinen järjestö, joka suojaa eläinten oikeuksia ihmisiltä. Ne ovat pääasiallisesti yritykset, jotka käsittelevät eläinkokeita ja elintarvikeketjut, jotka he väittävät mistreating eläimet vuoksi voiton. PETA2 on nuorten jako PETA. Ne on vielä sama tavoite kuin PETA mutta käyttää hieman erilaisia ​​menetelmiä houkutella nuorempaa yleisöä.

Ensinnäkin, PETA2 yrittää suhteuttaa enemmän elämää nuorempaa yleisöä. He puhuvat enemmän college ja lukion elämään, jossa niiden kohderyhmä on. Ne luovat myös joukkueita kuin tapa seurustella aktiivisia osallistujia toisiinsa sellaisten toimien avulla, kuten pelejä ja jopa pienimuotoista protesteja. Ne myös hyödyntää internetin ja sosiaalisen median, joka on suurin osa nuorista ovat hyvin aktiivisia. Sosiaalisen verkottumisen sivustot kuten Facebook, MySpace, Twitter, ja jopa videon jakamiseen sivustoja, kuten YouTube tarjoaa foorumin PETA2 saada jäsenille ja tietoisuutta niiden syy. Sen sijaan, PETA tunnetaan paremmin, kun se tulee käyttämään perinteisen median, kuten TV ja tulostaa saamaan heidän kohta kaikkialla. PETA on ollut erittäin tehokas niiden järkyttävä ja usein kiistanalainen mainoksia.

Antaa heille isompi ääni, PETA on usein tilannut avulla korkean profiilin ihmisiä kuten Hollywoodin toimimaan edustajana. Kampanjat kuten 'I' d mieluummin mennä alasti kuin kuluminen turkista 'on esillä useita kuuluisuuksia poseeraa alasti. PETA2 doesnt' t nauttia niin julkkis tukea vielä, mutta on odotettavissa, että jotkut nuoret julkkikset saattavat liittyä syynä PETA2.Koska PETA on tärkein ryhmä, se on heille, jotka ottavat raskaampaa vastuut organisaatiossa. Ei ole harvinaista, että jäsenten PETA vakoilemaan tallentaa eläinten huonoon kohteluun seinien sisällä suuryhtiöt. Tällä tavalla PETA on tuonut useita yrityksiä oikeuteen ja jotkut heistä joutui maksamaan sakkoja; puhumattakaan vahinkoa niiden maine takia altistaa.

Yhteenveto:

1. PETA on eläinten oikeuksien ryhmä, kun PETA2 on sen nuorten arm
2. PETA2 liittyy enemmän jokapäiväiseen elämään nuorten kuin PETA
3. PETA2 käyttää Internetiä enemmän samalla PETA käyttää perinteisen median lisää
4. PETA on julkkis kannattajia taas PETA2 doesnt 't