Ero BSC ja BengBSC vs Beng

Valmistuminen on aivan nurkan takana monta lukiolaisia. Useimmille heistä, se merkitsisi alkaa hakea yliopisto- tai heidän valintansa, harjoittaa korkeakoulututkinnon verran, joka auttaisi heitä maa vakituinen työpaikka, ja käynnistää ne haluttu uran.

Nykyään hakevat korkeakoulututkinnon on todella paljon monimutkaisempi kuin se oli, kun meidän vanhemmat teki samoin. Niin monet yliopistot ja korkeakoulut tarjoavat erittäin erikoistuneita kursseja ja astetta, monet opiskelijat joutuvat vaikeuksia chosing joka aste on oikea ihanne uran. Tämä johtuu osittain siitä, missä määrin etuliitteitä, jotka on liitetty tiettyihin astetta. Aa esimerkki voisi yrittää nähdä ero BSC ja Beng.

BSC oikeasti sanoista kandidaatti, kun taas Beng tarkoittaa AMK. Kandidaatin tutkinto on yleisesti suositellaan käytettäväksi korkeakoulututkinnon joka vaatii opiskelija suorittaa kolme-viisi vuotta koulutusta. Se on yleisin poikamies 's tutkintonimikkeen, ja se tarjoaa useimmissa yliopistoissa ja korkeakouluissa. Itse asiassa monet oppilaitokset ja korkeakoulut viittaavat kaikki ohjelmansa kandidaatiksi ohjelmia. Toisaalta, Beng on perustutkintoa aste, joka myönnetään opiskelijalle, joka suorittaa insinöörin akateeminen ohjelma, joka kestää missä tahansa kolmesta viiteen vuotta. Tämä poikamies 'tutkinto palkinto käytetään yleisesti ylempää korkeakoulututkintoa korkeakouluissa ja yliopistoissa Australia, Kiina, Saksa, Uusi-Seelanti , Singapore, Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Toinen ero BSC ja Beng perustutkintoa astetta, on lukuvuoden ohjelma, että opiskelijat käyvät läpi kolmesta viiteen vuoteen. BSC astetta yleensä teoriapainotteisia. Tämä tarkoittaa, että useimmat, elleivät kaikki, että kurssien että he tarvitse täyttää ohjelmassa käytetä tutkimuksen ja oikea näkemys ja analyysi teorioiden ja periaatteiden jotka esitetään oppikirjoissa, lehden raportteja ja ohi kokeiluja. Tämä sisältää tekniikan kursseja, jotka pidetään kandidaatiksi ohjelmia. Vaikka on olemassa tiettyjä laboratorio kursseja, opiskelijan tulee suorittaa, nämä ovat usein tehdään valvotuissa ympäristöissä, jotta todistaa sekä antaa edelleen ymmärrystä teorioiden ja periaatteiden keskustellaan luokassa. Toisaalta, Beng perustutkintoa astetta ohjelmat ovat käytännönläheisiä. Ne ovat täydellinen käänteinen BSC koulutusohjelmissa. Täällä opiskelijat eivät esitellä ja tutustuu teorioita ja periaatteita, mutta suurin osa lukuvuoden ohjelma keskittyy soveltaa näitä teorioita ja periaatteet käytäntöön, mikä auttaisi heitä olemaan valmiita, kun he menevät ja liittyä yritysmaailmaan.Yhteenveto

1. BSC ja Beng kurssit ovat ylempää tutkinto-ohjelmien myönnetään opiskelijalle (jonka yliopisto tai korkeakoulu), joka on suorittanut akateemisen ohjelma, joka kestää missä tahansa kolmesta viiteen vuotta.

2. BSC on lyhennys, joka tarkoittaa kandidaatti. Toisaalta, Beng tarkoittaa AMK.