Ero Facebook ja StudiVZFacebook vs StudiVZ

Facebook ja StudiVZ ovat sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka ovat suuren suosion. Vaikka nämä kaksi ovat sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, ne eivät ole samat ominaisuudet, jotka ne tulevat. Vaikka StudiVZ sanotaan olevan lähes samanlainen kuin Facebook, ne ovat hyvin erilaisia. Ihmiset ovat kuulleet enemmän Facebook kuin StudiVZ.

Yksi distingusihed eroista on käytetty kieli. Vuonna StudiVZ, kaikki ominaisuudet tulevat saksan kielen sijasta Englanti.

Facebook, käynnistettiin vuonna 2004, käytetään ja omistaa Facebook, Inc. Toisaalta, StudiVZ, käynnistettiin vuonna 2005, on pohjimmiltaan alusta opiskelijoille. StudiVZ lähinnä edustaa opiskelijoiden Euroopan yliopistojen.

Jäsenyyden suhteen, Facebook on suurin jäsenyys wth noin 500 miljoonaa käyttäjää. Toisaalta, StudiVZ on vain noin 15 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Kun Facebook käytetään lähes kaikissa continets, StudiVZ lähinnä palvelee saksankielisissä maissa.

Vaikka StudiVZ perustettiin Saksassa, Facebook perustettiin vuonna Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat. Päämaja StudiVZ on Berliinissä Saksassa. Facebook on kolme pääkonttori Palo Alto, California, Dublin, Irlanti (Euroopassa, Lähi-Itä, Afrikka), Seoul, Etelä-Korea (Aasian) Wellington, Uusi-Seelanti (Oceania).

Toisin kuin Facebook, StudiVZ tunnetaan enemmän kuin runokirjan sijaan viestintäjärjestelmä. Tiedonanto on rajattu ilmoitustaulut ja valokuva-albumeita. Instant Messenger oli vasta lisätty äskettäin. Toisaalta, Facebook on uniikki keskus. On helpompi kommunikoida Facebookissa kuin StudiVZ.

Yhteenveto1. StudiVZ, kaikki ominaisuudet tulevat saksan kielen sijasta Englanti. StudiVZ koskee lähinnä saksankielisissä yhteisö.

2. Facebook käynnistettiin vuonna 2004, ja StudiVZ vuoden kuluttua.

3. facebook on suurin jäsenyys wth abot 500 miljoonaa käyttäjää. Sen leen käsin, StudiVZ on vain noin 15 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

4. Samalla kun StudiVZ perustettiin Saksassa, Facebook perustettiin vuonna Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat.

5. On helpompi kommunikoida Facebookissa kuin StudiVZ. Facebook on ainutlaatuinen viestintäkeskus kuin StudiVZ. Tiedonanto on rajoitettu ilmoitustaulut ja valokuva-albumeja ja Instant Messenger vasta lisättiin äskettäin StudiVZ.