Ero Hipster Indie



Hipster vs Indie

Sekä Anarkistit ja indie ovat merkkejä eri alakulttuurien ja ihmiset, jotka kuuluvat tähän alakulttuuria. Jokaisella alakulttuuri on omat ominaisuudet ja sananvapautta kautta maku, mieltymykset, asenne, ja elämäntapa.

Sekä hipster ja indie edistää epäsovinnaisuutta riippumattomuus valtakulttuurin ja ajattelun, luovuuden ja riippumattomuuden. Hipster alakulttuuri alkoi 1940-luvulla syntynyt Jazz Age. Hipsters ovat yleensä nuoria aikuisia miehiä ja naisia ​​heidän 20 's niiden 30' s. Ne usein käyttää vaatteita vuosikerta tai säästäväisyys kaupoissa ja on androgyyni kampauksen.

Kuten ihmiset, Anarkistit ovat radikaalisti avarakatseisia ja edelläkävijöitä tai johtajia kannalta kulttuurisuuntaukset ja ideoita. Jotkut jopa pitää niitä varhaisessa vaiheessa syntymässä kulttuurin. Tämän mukaisesti, niiden katsotaan olevan avantgarde asenne johtaa usein valtavirran hyväksymään uusia ideoita ja trendejä sekä elämäntavat. Kun käsite on sovitettu valtavirran yhteiskunnan, anarkistit pyrkivät luopumaan siitä ja siirtyä jotain uutta ja parannettu.

Hipsters usein ajatellut kuin kouluttamattomia tai rikkaita ihmisiä, mutta ne ovat myös hyvin koulutettuja. Jotkut hipsters ovat valmistuneet kanssa taiteet astetta tai tieteellistä astetta kuten matematiikan ja luonnontieteiden. Suurin osa heistä työskentelee taiteellinen ympäristössä aloilla kuten musiikkia, muoti, elokuva, ja vastaavat. Aikavälillä suhteita, joka on hipster taipumus seurustella oman. Tämä on seurausta niiden taipumus olla conformists omaan kulttuuriin ja hylättiin ihmisiä valtavirrasta. He näkevät valtavirran ihmiset vastakkaista sukupuolta kuin kovinkaan kannalta itse. Tämän vuoksi Anarkistit ovat usein ajatellut kuin ihmisten asenne ironisesti ja elitismi.



Toisaalta, indie alakulttuuri on myös joukko ihmisiä, jotka luonnonlaatu 't conformists valtakulttuuriin. Termi' indie 'on ollut de facto merkintä idealistinen taiteilijoita, jotka uskovat tekemään ja kiillotus käsitöitä nautinnon ja kykyjä melko kuin mitä on suuntautunut tai suosittu valtavirran 's standardeja. Suurin osa indie kulttuurin viittaa muodin ja itsenäistä viihde kohtaus.

Indie kulttuuri kasvoi riippumattoman puolella viihdealalla. Näitä ovat riippumattomia bändejä tai musiikkia, elokuvia tai jopa tulostaa. Suurin osa materiaalista itsenäisessä viihde ei ole myyntikelpoista valtavirran standardeja, mutta ne ovat seuraavat tai 'base'. Nämä kannattajia alkoi urheilun muodin liittyvä elämäntapa. Indie muoti on ominaista vapaa-henkinen tyyli vaatteet. Kampaukset ovat usein pitkiä ja sotkuinen.

Yhteenveto:
1. Sekä hipster ja indie kaksi alakulttuurien jotka ovat toisinajattelijoiden ja riippumaton suosittu ja valtakulttuurin. Molemmat alakulttuurit ovat omia ajatuksia asenteista ja elämäntavat.
2. Termi sekä alakulttuurien on eri alkuperää. 'Hipster' on yhdistelmä kahdesta sanasta 'hip' ja 'ster.' 'Hip' tuli kuvauksesta ihmisiä, jotka rakastavat jazz-aika, ja pääte 'ster' on yleinen Englanti pääte. Toisaalta, 'indie' on lyhennetty versio 'riippumaton'. Molemmat sanat pidetään substantiivi ja adjektiiveja.
3. Hipsters pidetään avantgardea tai edelläkävijöitä aloittaa uusia suuntauksia ja ajatuksia yhteiskunnassa. Kun käsite on sovitettu valtavirran, he usein luopumaan siitä ja asetettu uusi trendi. Samaan aikaan, indies eivät ole välttämättömiä suunnannäyttäjiä, mutta heillä on oma tuotemerkki ideoita ja trendejä.
4. Hipsters yleensä conformist heidän kulttuurissaan, yleensä näkee vain ihmisille heidän omat. Sama voi olla totta Intiassa, mutta on indies jotka voivat seurustella ihmisten kanssa muiden alakulttuurien tai valtavirtaa.
5. hipster on pohjimmiltaan nykyaikainen alakulttuuri kun indie on alakulttuuri syntynyt riippumaton puolelta viihdealalla.