Ero tohtori ja Ph.D.Tohtorin vs Ph.D.

Vuonna academe, sekä tohtorin ja Ph.D. ovat yleisiä termejä. Kuitenkin ihmiset, jotka elävät ulkopuolella opetusalalla voivat sekoittaa tai virhe yhden käsitteen samaksi kuin muut.

Sekä tohtorin ja Ph.D. viittaavat korkeimman ero ja aste uskotut yksittäisen oppilaitoksen. Tai hyväksymisen Tämäntyyppisen koulutustason tehdään yliopiston. Koska korkein, se annetaan yleensä sen jälkeen, kun yksittäinen saa aikaan sekä master 's aste ja poikamies' s aste. Sekä tohtorin ja Ph.D. keskittyvät yhteen opintolinjan tai kuria.

Suurin ero tohtorin ja Ph.D. ovat niiden merkityksiä. Tohtorin on yleisnimitys opintoja tai listalla. Toisaalta, Ph.D. on erityinen määrin, että kuuluu yhteisön tohtorin luokkaan.

Tohtorin on ohjelma, joka voi tuottaa joko ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Tohtorin tutkimukset keskittyvät kahteen pääluokkaan kurista; tutkimuksen ja ammatillisen.
Haltijat on tohtorintutkinto pidetään tutkijoita ja asiantuntijoita opintoalalla.

Samaan aikaan Ph.D., joka tarkoittaa Filosofian tohtori, luokitellaan akateemista astetta. Saajat Ph.D. käyttää myös vastaavaa ammatillista ja tieteellistä ominaisuudet monia tohtorin vastaanottajia. Kuitenkin Ph.D. asteen vastaanottajat ovat paremmin tutkimusta ja siihen liittyvien taitojen (kirjoittaminen, johtamiseen, ja esittää tutkimus).Kaikenlainen tohtorintutkinto (mukaan lukien Ph.D.) sisältää vuoden työselostus, valtava tutkimuksia, ja kentän työtä tehtävänä. Lopullinen vaatimus aste on väitöskirja, alkuperäinen ja dokumentoitu materiaali, joka käsittelee tiettyä asiaa tai ongelmaa kuria. Kuitenkin esitykset lopullisen vaatimuksen ovat erilaisia. Monissa tohtorin astetta, väitöskirja jätetty arvioitavaksi ja arviointiin. Vuonna Ph.D. on väitöskirja puolustus sekä julkaisu vaatimus. Julkaiseminen Ph.D. Väitöskirja edellyttää, että asiakirja on julkaistavissa in vertaisarvioidussa, akateemisen lehdessä.

Tohtorin astetta, erityisesti ammatti astetta, ovat valinnaisia ​​monilla teollisuudenaloilla. Kuitenkin ihmiset academe aseta suurempi merkitys tämäntyyppisten asteen, erityisesti Ph.D. Monille kasvattajat, Ph.D. on välttämätöntä, koska se on usein tarpeen yliopistojen keskuudessa opetushenkilöstön. Jos hakijalla on Ph.D. voi olla sekä perus ja jatko (master) opiskelijan omalla kuria ja on oikeutettu hallintaoikeus.

Tohtoritutkinnolle vaihtelevat eri alueilla tutkimuksen ja erikoistuminen, kuten laki, koulutus, lääketiede, tekniikan, liike, ja muissa ammateissa. Tohtoreita voidaan myös luokitella perinteisiksi tohtoritutkinnolle (opiskelija saa aikaan kaikki vaatimukset aste Valmistuttuaan) ja kunniatohtori (henkilö, joka on annettu otsikko lääkäri johtuen hänen panoksensa alan, tutkimuksen tai ammatti). Vastaanottajat sekä tyypin Tohtorintutkintojen ovat täysin erilaiset. Saaja kunniatohtori ei välttämättä pysty hoitamaan tutkimusta tai edistää tietämystä jollakin tietyllä alalla.

Yhteenveto:

1. Sekä tohtorin ja Ph.D. ovat astetta, jotka on luokiteltu korkein koulutustaso. Molemmat ovat jatko tutkimukset, joissa monta vuotta tutkimuksen ja panos elin tietoa tietyllä alalla. 2. saajat molemmat tutkinnot odotetaan olevan asiantuntemusta ja valtavaa tietämystä valitsemaansa alaa. Kyky tehdä tutkimusta on toinen tärkeä ominaisuus.
3. tohtorin ja Ph.D. 's (filosofian tohtorin) Suurin ero on niiden soveltamisalaan. Tohtorin voi soveltaa mihin tahansa akateemisen tai ammatillinen tutkinto. Tähän sisältyy erilaisia ​​erityisiä toimialoilla ja ammateissa, kuten laki, lääketiede, liike, engineering , ja toiset. Toisaalta, tohtorin on tarkemman asteen. Se on alle korkeakoulututkinnot ja keskittyy enemmän tutkimukseen ja opetukseen.