Ero Jeesus ja MohammedJesus vs Mohammed

Jeesus ja Mohammed asui kaksi ajanjaksoa. Mohammed tiedetään eläneen 600 vuotta Jeesuksen jälkeen. Jeesus ja Mohammed oli erilaisia ​​näkemyksiä ja myös lisättyjen eri filosofioita.

Ensinnäkin Katsokaamme kuoleman kaksi suurta sielua. Jeesus tiedetään herätettiin Hänen hautansa kolmantena päivänä sen jälkeen, kun roomalaiset ristiinnaulitsivat Hänet. Toisaalta, Mohammed tiedetään kuolleen sylissä yhden vaimoistaan.

Kun Jeesus kuuli Jumalan puhua Hänelle, hän meni erämaahan hyvin rohkeasti kiusattavaksi. Mutta kun Mohammed kuuli Jumalan puhuvan hänelle, hän pelästyi ja jopa halusi tehdä itsemurhan. Jeesus on kutsunut itseään Jumalan Pojaksi, ja Mohammed kutsui itseään Jumalan sanansaattaja.

Kun Jeesus sai ohjeita suoraan Jumalalta, Mohammed saaneet ohjeita enkeliltä.
Jeesus ei ollut koskaan naimisissa taas Mohammed oli 11 vaimoa.

Jeesus tiedetään teki monia ihmeitä joka sisälsi nostaa ihmisiä kuolleista, parantavaa ihmisiä, ja rauhoittava myrskyt. Mohammed ei tiedetä ovat suorittaneet ihmeitä elämässään. Jeesus tiedetään koskaan tehnyt syntiä elämässään.Mohammed oli opettanut, että pelastus oli mahdollista seuraamalla Islamin viisi peruspilaria. Hän sanoi, että pelastus riippui yhtä 'omaan ponnisteluja. Jeesus oli opettanut, että Jumala loi ihmisen suhteelle itsensä kanssa, ja hän antoi ihmisille Hänen oleskelupaikka Hänen rakkaat lapset.

Vaikka Jeesus opetti rakkautta, armoa, anteeksiantoa, ja toleranssi, Mohammed sanotaan saanut lupaa Allah sotaan suojaamiseksi uskonnon ja yhdistää ihmisiä.

Yhteenveto:

1. Jeesus tiedetään herätettiin Hänen hautansa kolmantena päivänä sen jälkeen, kun roomalaiset ristiinnaulitsivat Hänet. Toisaalta, Mohammed tiedetään kuolleen käsissä yhden vaimoistaan.
2. Jeesus on kutsunut itseään Jumalan Pojaksi, ja Mohammed kutsui itseään Jumalan sanansaattaja.
3. Jeesus tiedetään teki monia ihmeitä, mutta Mohammed ei tiedetä ovat suorittaneet ihmeitä elämässään.
4. Mohammed oli kuolevainen ihminen, joka syntiä kuin toiset, mutta Jesus tiedetään koskaan tehnyt syntiä elämässään.