Ero Step-sisarukset ja Half SibilingsStep-sisarukset vs Half Sibilings

Elokuvissa, tv-sarjoja, ja satuja, me aina kuulla vaiheen-sisarukset ja puoli sisarukset. Usein nämä vaihe-sisarukset ja puoli sisarukset toimia antagonisteina näissä tilanteissa. Ne tekevät usein elämässä muita portaattoman ja puoli sisarukset kurja. Aivan kuten Cinderella, hänen vaihe-sisarukset teki elämän kurjaksi kunnes hän tapasi Prinssi. Joka päättyy tarina.

Usein me sekoittaa sanat 'step-sisarukset' ja 'puoli sisaruksia.' Emme tiedä mikä on mikäkin ja mitä käyttää oikeaan aikaan.

'Sisarukset' määritellään 'kahden tai useamman henkilön, joilla on yhteinen vanhemman ainakin äiti tai isä.' Mies sisarukset kutsutaan nimellä 'veljekset' tai 'veli', kun taas naisten sisarukset kutsutaan nimellä 'sisaret' tai 'sisar.' Kaikki koko maailmassa, sisarukset kasvaa yhdessä ottaa tämä kiinnitys toisiinsa. Koska he sanovat, että veri on vettä sakeampaa, sisarukset auttavat toisiaan tärkeämpi tavalla kuin ystäviä tai muita sukulaisia. Mikä tuo ne lähelle toisiaan ovat luontaiset ominaisuudet niillä tai perivät vanhempien tai isovanhempien. Tämä yhtäläisyys on niitä tekee niistä lähemmäksi toisiaan.

'Half sisarus' määritellään 'sisarukset, joilla on yhteinen äiti tai sisarukset, joilla on yhteinen isä mutta ei ole sama biologinen isä tai äiti vastaavasti.' Puoli sisarus saman äidin kutsutaan nimellä 'kohdun' sisarus, ja puoli sisarus, jolla on sama isä kutsutaan nimellä 'agnate' tai 'consanguine.' Puolet sisarukset ovat yleensä puheenaiheeksi kannalta perintö koska ne on yleensä oikeudet yli näitä ominaisuuksia.

'Step-sisarus' tai joka tunnetaan myös nimellä 'velipuoli' tai 'sisarpuoli' on joku, joka ei ole sukua sinulle veren. He ovat muiden vanhempien ennen toinen vanhemmista, joko äiti tai isä, mukana toiseen suhteeseen, joka tulee siten isäpuoli muiden biologisten sisarusten toisen osapuolen. Niinpä hän on poika tai tytär isäpuoli. Yksityiskohtaisemmin tämä esimerkiksi, äitisi kuoli ja isä nai toisen naisen, joka sattuu muita lapsia. Nämä muut lapset ovat oman askel-sisaruksia. Sinulla ei ole mitään verta nähden.Hyvä esimerkki vaihe-sisarukset on klassinen tarina Tuhkimo. Tuhkimo 'isä oli toinen nainen, josta tuli Tuhkimo' s Stepmom. Hänen Stepmom on kaksi tytärtä, ja nämä kaksi tytärtä ovat Tuhkimon 's askel-sisarukset.

Sana 'sisarus' olivat peräisin Old Englanti sana 'sisarus' tarkoittaa 'suhteellinen'.

Yhteenveto:

1. puolisisar tunnetaan myös velipuoli tai sisarpuoli, kun askel sisarus tunnetaan myös velipuoli tai sisarpuoli.
2. vaihe-sisarus, joka tunnetaan myös velipuoli tai sisarpuoli, on joku, joka ei ole sukua sinulle veren kun puolisisar määritellään sisarukset, joilla on yhteinen äiti tai yhteinen isä mutta ei ole sama biologinen isä tai äiti vastaavasti .