Ero Fairy ja FaerieFairy vs Faerie

Useimmat ihmiset käyttävät keiju ja keijujen samassa mielessä ja pidä ottaa paljon eroja. Heille se on vain ero oikeinkirjoitus eikä mitään muuta. Sekä keiju ja keijujen käytetään kahdesta eri myyttinen alkoholijuomia tai lukuja.

'Fairy' on sana, joka on peräisin latinan sanasta 'Fatum', joka voi tarkoittaa 'kohtalo.' Fairies pidetään joukko nuoria ja puhdasta väkiviinaa. Nämä keijut katsotaan nostaa korkeammalle tasolle kautta puolueeton ja rakastava palvelu. Yleensä keiju viittaa nuorten henki, joka on puolivälissä tason kasvuun. Niitä pidetään alemmalta 'sylph' ja korkeampi 'tonttu.'

'Faerie' on sana, joka on johdettu Gaelic 'pelkäävät shidhe', joka tarkoittaa 'miehen shee.'

Toisin kuin keijut, keijut pidetään paha, hirveä, ja ilkikurinen olentoja. Nämä myyttihahmoista ovat ikään kuin henkiä, jotka tietävät helppoja tapoja varastaa. Esimerkiksi keijuja varastaa lasten ja pitää ne orjina tai lemmikkieläimiä.

Verrattuna keijut, keijut ovat ystävällisiä ja mukavia. Ne ovat myös hyvännäköinen ja komeampi sitten keijut. Toisin kuin keijut, keijut voivat olla hieman ilkikurinen, mutta eivät ole vaarallisia. Keijut ovat pahoja, epäystävällinen, ja julma henkiä. Faeries ovat hieman vaarallinen myös.Kun verrataan kaksi henkeä, keijut ovat hyvin leikkisä ja kiltti. Keijut ovat myös söpöjä verrattuna keijut.

Esimerkki keiju on Tinkerbell ja esimerkki keijujen on banshee.

Yhteenveto:

1. 'Fairy' on sana, joka on peräisin latinan sanasta 'Fatum', joka voi tarkoittaa 'kohtalo.' 'Faerie' on sana, joka on johdettu Gaelic 'pelkäävät shidhe', joka tarkoittaa '' miehen shee. '
2. Fairies pidetään joukko nuoria ja puhdasta väkiviinaa. Nämä keijut katsotaan nostaa korkeammalle tasolle kautta puolueeton ja rakastava palvelu.
3. Verrattuna keijut, keijut ovat ystävällisiä ja mukavia. Kun verrataan kaksi henkeä, keijut ovat hyvin leikkisä ja kiltti. Keijut ovat myös söpöjä verrattuna keijut.
4. Toisin kuin keijut, keijut voivat olla hieman ilkikurinen, mutta eivät ole vaarallisia.
5. Toisin kuin keijut, keijut pidetään paha, hirveä, ja ilkikurinen olentoja. Nämä myyttihahmoista ovat ikään kuin henkiä, jotka tietävät helppoja tapoja varastaa.