Ero Revolutionist ja TerroristRevolutionist vs Terrorist

Harva ymmärtää todellisen erot kumouksellinen ja terroristi. Monissa tapauksissa, kumouksellinen on merkitty terroristijärjestöksi, ja päinvastoin. Itse asiassa nämä kaksi termiä ovat täydellinen vastakohta toisiaan, ja periaatteita, jotka päättävät toimia molempien luokkien ihmiset ovat hyvin erilaisia ​​samoin.

Yksinkertaisena määritelmä, terroristi on joku, joka käyttää laiton voimaa ja väkivaltaa painostanut muita ihmisiä, lahkojen tai hallituksia noudattamaan sosiaalisia tai poliittisia tavoitteita. Terroristi sitoutuu kaikenlaista toimintaa saada hänen pisteen todistettu ja hyväksynyt, ja suurin osa kertaa nämä toimet ovat vastoin lakia. Päinvastoin, kumouksellinen on joku, joka yrittää myös muuttaa ajattelutapaa muiden ihmisten, vaikka ei väkisin ja väkivaltaa, vaan pikemminkin looginen päättely, luottamus ja rehellisyys.

Kumouksellinen ei turvautua väkivallan käyttöön, eikä väkisin yrittää muuttaa tapaa ihmiset ajattelevat. Hän / hän mieluummin yrittää vakuuttaa ihmisiä muuttamaan toimia ja ajatuksia. Terroristi uskoo tappaa ihmisiä ja tuhota omaisuutta on hyväksyttävä tapa saada, mitä hän haluaa. Terroristi mielestä on parempi päästä eroon ihmisiä, jotka eivät hyväksy hänen ideologiat, eikä yrittää vakuuttaa heidät toisin. Päinvastoin, kumouksellinen ei usko tappaa muita ihmisiä, eikä olla mukana tuhoaminen tai murha.

Kun otetaan huomioon edellä mainitut seikat, terrori pidetään rikollinen muiden ihmisten ja lakia, kun taas kumouksellinen voidaan suuresti kunnioitettava eturintamassa ja yrittää muuttaa maailmaa.

Terroristi voidaan pitää itsekäs, koska hän on joku, joka haluaa muuttaa maailmaa sopivaksi itselleen. Yleensä hän on väärä käsitys siitä, miten maailman pitäisi olla. Kumouksellinen ei vain ajatella itseään, vaan kunnioittaa ihmisiä koko maailmassa. Kumouksellinen 's muuttuu yleensä auttaa maailmaa olemaan parempi paikka elää.Yhteenveto:

Terroristi käyttää väkivaltaa ja voimaa saada, mitä hän haluaa, kun taas kumouksellinen käyttää päättelyä ja rehellisyys samaan tarkoitukseen.

Terroristi usein tuhoavat omaisuutta ja tappaa ihmisiä todistamaan kohtaan, kun taas kumouksellinen ei ole mukana missään laittoman toiminnan.