Ero East Muna ja West Egg East Egg vs. Länsi Egg

'Kultahattu' on kirjoittama romaani F. Scott Fitzgerald, joka julkaistiin vuonna 1925. Se on kirjallisuuden klassikko ja on vakioteksti Lukio, ja yliopistokursseihin amerikkalaista kirjallisuutta. Se on mukautettu elokuvissa, televisiossa, teatteri, radio, ja jopa tietokonepeleissä.

Se on rakkaustarina, mutta se on myös tarina amerikkalaisten elämään 1920-luvulla, jolloin amerikkalainen unelma hajonnut ajan jälkeen hyvinvoinnin ja menestyksen. Se oli aika nousu useiden ihmisiä vaurautta ja omaisuutensa kautta bootlegging ja haluavansa hyväksyä ne, jotka katsotaan osaksi amerikkalaisen aristokratian.
Se esiteltiin kohtaavat vanhan rahan ja uutta rahaa, kuten on esitetty maantieteellinen ero asuntoihin kahteen ryhmään. East Egg on paikka, jossa vanhat rahaa elää, ja West Egg on, jos omatekoinen, rikkaat ihmiset elävät.Vaikka ihmiset elävät idässä Egg saaneet rahaa perintönä ja helposti, asuvat West Egg hankittu heidän kovalla työllä. Vaikka ne saattavat saanut varakas kautta laittomia keinoja, he ovat säilyttäneet arvonsa.
Sekä Itä muna ja lännen Egg ovat paikkoja, joissa rikkaat ihmiset asuvat, mutta ne eroavat siitä, miten niiden rikkaus on hankittu ja miten ne vaikuttavat niiden omaisuuksia. Se osoitti, miten ne on muotoiltu henkilöihin joka osoittaa, kuinka he kohtelevat muita ihmisiä ja elää elämäänsä.
Ihmiset Itä Egg olivat hyvin materialistinen, matala, ja pinnallinen. He olivat itsekeskeinen ja huolimaton, tietämättömiä tarpeita ja tunteita niiden ympärille. Silti ihmiset West Egg yritti matkia niitä, jotka asuivat Itä Egg olemalla liian pramea ja mahtaileva. Ne voivat myös puuttua maku ja sosiaalisen graces joissa ihmiset East Egg hallussaan vielä ne olivat inhimillisempi ja moraalisesti pystyssä. Itä Egg edelleen symboloi sosiaalista ja moraalista rappiota yhteiskunnassa kun West Egg symboloi sosiaalisia arvoja.
Yhteenveto:

1. West muna ja idässä Egg ovat asetuksia romaanin 'The Great Gatsby' kanssa Itä muna kuin paikka, jossa ihmiset, jotka ovat syntyneet rikas elää, ja West Egg paikaksi, jossa ihmiset, jotka ovat viime aikoina tullut rikas elää .
2. Ihmiset elävät idän Egg saaneet runsaasti perintönä ja helposti kun ihmiset West Egg saaneet runsaasti kovalla työllä.
3. Ihmiset Itä Egg kuvattiin niin matala, materialistinen, huolimaton, ja itsensä hallussa, kun taas West Egg olivat moraalisesti pystyssä ja inhimillinen.
4. Vaikka West Egg tekivät rikkaus kautta laittomia keinoja, niiden paikka symboloi sosiaalisia arvoja, kun taas idässä Egg symboloi moraalinen ja sosiaalinen rappeutuminen yhteiskunnassa.