Ero IAS ja IFRS IAS vs IFRS

Tilinpäätösstandardit jonka IASB (International Accounting Standards Board) tunnetaan International Accounting Standards. Yritykset, jotka ovat paikallisesti lueteltu, samoin kuin ne, jotka eivät ole, on velvollisuus käyttää tilinpäätöksensä niissä maissa, jotka ovat hyväksyneet näitä vaatimuksia.

Historia

Historiallisesti International Accounting Standards alkoi 1960-luvun puolivälissä 's, tarkemmin sanottuna vuonna 1966, jonka alkuperäinen ehdotus, että nämä antavat ICAEW, AICPA ja CICA Englannin ja Walesin, Yhdysvalloissa ja Kanadassa vastaavasti. Näin ollen Accounts International Study Ryhmä perustettiin seuraavana vuonna 1967, joka aggressiivisesti puolusti muutosta julkaisemalla papereita aiheista suuri merkitys. seurauksena nämä paperit, avattiin tietä varten standardeja, jotka menivät, ja vuonna 1973, sopimus oli pääsi perustaa kansainvälinen elin, jonka ainoana tarkoituksena on kirjallisesti tilinpäätösstandardien käytettävä kansainvälisesti.

Puolivälissä 1973 IASC (International Accounting Standards Committee) perustettiin; jolle on annettu vapauttava uusia kansainvälisiä standardeja, joka olisi nopeasti hyväksyttävä ja pantava täytäntöön kaikkialla maailmassa. ISAC jatkettiin 27 vuotta, kunnes vuonna 2001, jolloin se uudistettiin tulla International Accounting Standards Board (IASB).Sarja tilinpäätösstandardien, joka tunnetaan nimellä International Accounting Standards, joita vapautuu IASC vuosien 1973 ja 2000, ja tilattiin numeerisesti. Sarja alkoi IAS 1, ja päätteli, IAS 41, joulukuussa 2000. Silloin kun IASB perustettiin, ne sopivat hyväksyä standardeja, laati IASC eli IAS 1 ja 41, mutta että kaikki standardit julkistetaan sen jälkeen seuraisi sarja tunnetaan International Financial Reporting Standards (IFRS).

Ero

Kysymys erot IAS ja IFRS on syntynyt useita kertoja kirjanpidon piireissä, ja itse asiassa, tosin hyväksy onko mitään eroa lainkaan. Yksi suurimmista eroista on, että sarja standardeja IAS julkaistiin International Accounting Standards Committee (IASC) vuosien 1973 ja 2001, kun taas, standardit IFRS julkaistiin International Accounting Standards Board (IASB), joka alkaa 2001. Kun IASB on perustettu vuonna 2001, päätettiin hyväksyä kaikkia IAS standardit, ja nimetä tulevien standardien IFRS. Yksi merkittävä seuraus syytä huomata, että mikä tahansa periaatteiden puitteissa IFRS jotka saattavat olla ristiriitaisia, varmasti syrjäyttävät IAS. Periaatteessa kun ristiriitaisia ​​standardeja liikkeeseen, vanhemmat ovat yleensä huomiotta.

Yhteenveto:
IAS sanoista International Accounting Standards, kun taas IFRS viittaa International Financial Reporting Standards.
IAS julkaistiin vuosien 1973 ja 2001, kun taas IFRS-standardeja julkaistiin vuodesta 2001 lähtien.
IAS antoivat standardien IASC, kun IFRS-IASB, joka onnistui IASC.