Ero IMAX ja Real 3DIMAX vs Real 3D

Jos olet ollut lähellä mainokset, sinun on törmännyt elokuvaa mainostetaan. Jotkut sanat, jotka sinun pitäisi odottaa on 'Nyt 3D' tai 'IMAX'. Nämä kaksi yhteistä nimet, jotka saattavat pop up elokuvan terminologia lähtöisin. Näytetään elokuvia kolmas ulottuvuus näyttää olevan tie teollisuudelle. Kuitenkin juuri eroja on, kun se tulee IMAX ja Real 3d?

Molemmat näistä kaksi teknologiaa hyödyntävät laseja, jotka mahdollistavat polarisaatio suodattimia, jotta kukin silmä nähdä hieman erilainen kuva, joka, kun mieltää aivot koskee koko 3D-kuvan. Lasit käytetty IMAX teatterit ovat kuitenkin suurempia tarjouksen tarjota laajan näkökentän. Se on hyvä asia huomata, että nämä molemmat tekniikat tarjoavat puhtaita kuvia ja siten laatu on erinomainen sekä. IMAX auditoriota hyödyntää 2k projektorien jotka tuottavat kirkkaampi ja siten enemmän täyttää kokemus käyttäjälle kautta katselu laseja. I max yhdistää sekä analogisia ja digitaalisia alustoja osoittamaan sisältöä, jossa IMAX ollessa voimassa vuodesta 1986. Tämä tekee siitä maustetaan vastakohtana RealD teknologiaa, joka tuli markkinoille tuskin 10 vuotta sitten.

 Useimmat IMAX näytöissä on taipumus palkata useimmat analogisen ominaisuuksia niiden tuuletuksen sisältöä ja näin ollen suuria näyttöjä. Nämä sijainnit ovat siksi edullisia käytettäväksi tuuletuksen dokumentteja vastakohtana pitkiin elokuviin. IMAX kupoli toisaalta ovat analogisia vaihtelu IMAX joka on kupolin muotoinen näyttö.

Imax Digital 3D-elokuvia maksaa enemmän verrattuna RealD 3D useista syistä. Yksi näistä syistä on se, että Imax ääni on huomattavasti parempi verrattuna ääni, joka tuotetaan RealD 3D. Visuaalisen laadun IMAX 3D on myös niin paljon suurempi, tuoden mukaansatempaavan kokemuksen kun taas elokuvan.

Real 3D käyttää lineaarinen polarisaatio kun Imax Digital 3D käyttää pyöröpolarisaatiosuodattimia synnyttämisessä kuvia. Projektorit käytetty saavuttamisessa kuvan ominaisuuksia kaksi dual projektorit IMAX digitaalisen 3 D ja yksi projektori varten RealD 3D. Tämä yksittäinen projektori tulee varustaa 3 D linssi, jonka sanotaan tarjota 4 kertaa selkeys kuvan verrattuna 1080p Full HD kuvanlaatu. Sekä näytöt IMAX ja RealD 3D on päällystetty hopean mahdollistaa vuorovaikutteisen ja eloisia katselu. Elokuvat sot korkean resoluution kamerat siksi ovat aivan vaan liian elävä katsottavaksi RealD 3D. Lasit IMAX Digital 3D ovat suurempia mahtuu suurempien näyttöjen kun RealD 3D ovat vain standardin kokoa 3D-laseja. Äänen IMAX 3D on pakkaamaton ja siksi näyttää olevan parempaa laatua verrattuna RealD 3D joiden tekniset vankkaan eivät ole vakio vaan vaihtelee teatteri.

Kun se tulee syvyys kuva, Imax digitaalinen 3D tarjoaa parempaa laatua kuvan kanssa näennäisesti popping pois kuvasta. Tämä ei kuitenkaan ole kovin mukava joitakin ihmisiä, jotka yleensä pelkäävät käsite rekvisiitta saada pois kuvasta. Hienoiselle syvyyteen 2D, RealD 3D on edullinen.Yhteenveto

IMAX ja 3D 3D on kaksi tapaa, joiden kautta elokuvia ammuttiin 3 ulottuvuutta voidaan tuulettaa.

IMAX #d lasit suurempi kuin RealD 3D-lasit takia suuremman näkökentän IMAX

IMAX elokuvia maksaa enemmän kuin RealD 3D takia elävä kuva ja standardi äänen

IMAX käyttää 2 projektorit ja RealD 3D käyttää 1 3D projektori