Ero RMS ja PMPORMS vs PMPO

Tehollisarvo (tunnetaan myös nimellä RMS) on mittauksen avulla saadaan tuotoksen arvot tehot. Se tunnetaan myös tarkin tapa keräämään näistä mittauksista. RMS tunnetaan myös neliöllinen keskiarvo. Tässä tapauksessa sitä käytetään mittaamaan vahvistimen tehon. Sitä käytetään yhdessä sähköteho elektronisen vahvistimen, ja on tapa mitata suhde keskimääräinen (tai keskiarvo) lähtöteho tarkoittaa (tai keskiarvo) teho.

Peak musiikin teho (tai PMPO) on termi, jota käytetään lähinnä mainostaa äänenlaatu joka karkotetaan vahvistimet. Se ei ole aivan määritellyistä termeistä; kuitenkin, sen uskotaan olevan summa huipputeho, että vahvistimet käyttää kaikissa äänijärjestelmä. Koska se on löyhästi perustuva termi ja ei ole konkreettisesti määritelty, määritelmä muuttuu usein, kuten myös suhde PMPO jatkuvaan teho. PMPO voidaan parhaimmillaankin arvioitu ottamalla katsomaan tulovirta.

Yksinkertaisesti sanottuna, RMS, neliöjuuren keskiarvon neliöiden arvomaailma C perustuvat jatkuvaan aika aaltomuodon. Koska toisen asteen yhtälö, se on muotoa:

xrms = x12 + x22 + '| + xn2n

On olemassa useita muunnelmia siinä jotka määrittävät RMS aaltomuodot, funktio kaikkien ajan, sähköteho, ja vahvistimen energiatehokkuus.PMPO ei pidä sekoittaa huipputeho hetkellinen teho (joka on sama lyhenteellä). Heillä on kaksi erillistä erittelyt, ja siksi mitataan eri tavalla. Sinänsä kaksi ei voi siirtää keskenään, eli et voi muuntaa huipputeho musiikkia teho huippuun hetkellinen teho. Kyseisistä alan ammattilaiset, termi on merkityksetön, ja lopulta sekava, kun määritellään teho vahvistimen. PMPO voidaan ylläpitää vain lyhyen aikaa aiheuttamatta vakavia C ja joissakin tapauksissa korjaamatonta C vahinkoa vahvistimeen.

RMS käytetään erittäin tehokkaasti laskelmat tehon (kuten jännitteet löytyy pistorasioita). Seurauksena niiden monipuolisuus, huippuarvot lasketaan myös käyttäen RMS, ja signaali lähdöt voidaan myös laskea käyttäen RMS edellä yhtälö.

Yhteenveto: