Ero Samsung B-sarjan ja Samsung C-sarjanSamsung B-sarjan vs Samsung C-sarjan

Samsung on varsin tunnettu valmistaja elektroniikka, jotka vaihtelevat kannettavien laitteiden, kuten matkapuhelinten kodinkoneet kuten televisiot. B- ja C-sarjan Samsung HDTV sarjaa ja nämä ovat mitä olisi yleisesti kohdata myymälöissä nykyään. Olet luultavasti nähdä kaksi TV malleja kuten LN32B530 ja LN32C530 ja ihmetellä, mitä eroa on se, jolla on B ja yksi kanssa. No, suurin ero näiden kahden välillä olisi vuosimallista kuin B-sarja sisältää vuoden 2009 mallia ja C-sarjan sisällyttää vuoden 2010 mallia; näin ollen sarja tuotettiin vuonna 2008.

Verrattaessa televisiot, kannattaa harkita, että jokainen sarja on high-end ja low end-mallit; joten kannattaa vain vertailla vastaavia malleja kustakin sarjat kuten edellä mainitut. Yleisesti, erot B-sarja ja C-sarja ei ole kovinkaan paljon. Merkittävin laitteisto ero on kontrastisuhde näytön itse. B-sarja on dynaaminen kontrastisuhde on 7000: 1, kun taas C-sarja on kontrastisuhde 80000: 1. Mitä suurempi kontrastisuhde on C-sarjan avulla pystyy tuottamaan tummempi mustat kuin B-sarjan malleissa. Voit todella arvostaa tätä elokuvissa tai näyttää tummat kohtaukset kuten luolissa tai samankaltaisia ​​paikkoja. Mitä suurempi kontrastisuhde on myös luvannut auttaa kopioinnista paljon paremmin ja värit.

Toinen ero näiden kahden välillä on lisäksi HDMI-portti C-sarjassa. B-sarjan malleissa on jo HDMI-portti, koska se on aivan välttämätöntä HDTV asetettu voi yhdistää muihin HD-laitteen, kuten oman swanky Blu-ray-soitin. C-sarja on yksinkertaisesti enemmän HDMI-porttia ja voit liittää lisää laitteita sen, jonka pitäisi olla helpompaa kuin jatkuvasti poistamalla yksi laite, jotta liittää toiseen.Kaiken C-sarja on ehdottomasti parempi kuin edeltäjänsä, mutta ei paljon. Jos hinnat ovat melko lähellä toisiaan, C-sarja olisi e selvä voittaja. Jos C-sarja on hinnoiteltu liian korkea makusi sitten B-sarjan mallit ovat melko hyvä vaihtoehto.

Yhteenveto:

B-sarjan ovat 2009 malleja, kun taas C-sarjan ovat 2010 malleja

C-sarja on parempi kontrastisuhde kuin B-sarjan