Ero Eyetoy ja KinectEyetoy vs Kinect

Monet konsolit ovat nyt alkaneet siirtyä tyypillinen ohjaimet ja kokeillaan muuntyyppisiin valvontamekanismeja. EyeToy ja Kinect ovat kaksi esimerkkiä valvontajärjestelmien jotka eroon handheld ohjaimet. Tärkein ero näiden kahden välillä on, mitä konsolin kanssa he työskentelevät. EyeToy on Playstation 2, kun Kinect on Xbox 360. On myös valtava aukko, kun se tulee teknologioita kuin mitä selville myöhemmin Kinect on paljon monimutkaisempi verrattuna Eyetoy; joka on pohjimmiltaan webbikamera, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni.

Ensimmäinen suuri ero näiden kahden välillä on syvyys-anturi Kinect. Näin Kinect tunnistaa kuinka kaukana olet ja onko ovat siirtymässä tai pois. Tämä lisätään RGB kamera, molemmilla on, antaa Kinect enemmän eleitä linkittää valvontaa.

Sen lisäksi kamerat, Kinect on myös joukko 4 mikrofoneja verrattuna vain yksi on Eyetoy. Useita mikrofonit mahdollistavat Kinect analysoida saapuvia ääni- ja selvittää ja suodatin melu; ominaisuus, joka on yleisesti kutsutaan melu peruutus tai poistaminen. Toinen etu on se sallii Kinect laskea mistä suunnasta ääni tulee. Että ohjelmiston puolelta, Kinect pystyy myös puheentunnistuksen, joka auttaa tunnistamaan, kumpi pelaajista puhuu. Jotain, joka on varsin kätevä, koska Kinect voi seurata useita pelaajia kerralla.Lopuksi Kinect on moottoroitu, kun Eyetoy ei ole. EyeToy, sinun täytyy asettaa sen tai siirtää itse varmistaa, että olet kehyksessä aina pelata. Ei oikeastaan ​​paljon asiaa Kinect koska se yrittää löytää siirtämällä päätään ja päätellen sen muut anturit. Ääni Sijainti on varsin kätevä tässä, sillä se voi tarjota suuntaan Kinect mistä etsiä.

Yhteenveto:

EyeToy on Playstation 2, kun Kinect on Xbox 360

EyeToy on paljon yksinkertaisempi kuin Kinect

EyeToy ei ole kykyä havaita syvyyden Kinect ei

EyeToy ei ole äänenvaimennusratkaisuihin ääni sijainti? kun taas Kinect ei

EyeToy voi tunnistaa ääniä kun Kinect voi