Ero iPhone ja iPhone CloneiPhone vs iPhone Clone

Se 'totta, jäljitelmä on todellakin paras imartelua.

Se, että iPhone on kaikkein jäljitteli älypuhelinten markkinoilla yksinkertaisesti puhuu sen suosio ja tunnustamista.

On oikeastaan ​​lukemattomia iPhone kolhi off tai pitäisikö sanoa, klooneja. Tietenkin, he eivät voi koskaan todella ja täysin kopioida Apple 's päätuote. Monet heistä todellisuudessa jäävän eri näkökohdat ja monet näistä iPhone klooneista, jota kutsutaan myös' iClones ', on todettu olevan buginen.

Kärsivät minkäänlaista bug, joko ohjelmisto tai laitteisto, on yleinen iPhone klooni haitta.

Sanomattakin on selvää, nämä kloonit ovat halvempia. Muut yksiköt voivat jopa tulla erittäin halpoja, että se 'on lähes liian hyvältä ollakseen totta kunnes yksi ostaa ja käyttää sitä. IPhone kloonit yleensä kopioi kosketusnäytöllä, yleinen tyylikäs muotoilu, ja joitakin sovelluksia' 'yleensä, asioita, jotka tekivät iPhone innovatiivisia ja ikoni. Mutta on myös monia ominaisuuksia tai sovelluksia on jätetty pois joitakin, jotka ovat välttämättömiä tietyille käyttäjäryhmille.

Tyypillisesti klooneja, jotka ovat alle $ 150 eivät sisällä Java, ominaisuus tarvitaan, jotta käyttäjät voivat asentaa muita sovelluksia.

Useammin kuin ei, iPhone kloonit ovat kiinalaisten teollisuusyritysten. Jotkut kloonit ovat oikeutettuja ja monet käyttäjät ovat tyytyväisiä ominaisuus-to-hintasuhde. Jotkin vannon, että tämä antaa yhden bang hänen buck koska todellinen iPhone maksaa huomattavasti enemmän. Jotkut saattavat sanoa, että yksi on vain maksaa liikaa tuotenimi tai yksi on maksaa liikaa ominaisuuksia, kukaan ei käytä.

Voidaan kysyä, mitä tehdä näitä laitteita halvempi. On selvää, se käyttää samaa tekniikkaa, mutta hintaero on liian houkuttelevaa. Onko se todella sen arvoista?Suuri kuin miltä ne vaikuttavat, iPhone klooneja on valmistettu materiaaleista, jotka ovat vähemmän laatua, joko kestävyys tai sitkeys. Toiseksi, nämä iPhone kloonit eivät altistu tiukka laadunvalvonta tarkastuksia. Alkuperäisen, yksi saa varmuuden laadunvalvonta ja erinomaisen materiaalin laatua. Ehkä tämä on 'tuotemerkki', että kuluttajat maksavat.

Laittaa asiat lyhyesti, ostavat iPhone klooneja pidetään riski. Voidaan saada erinomaista kestävä joukkoon, mutta on olemassa myös suuri mahdollisuus, että yksi päätyy buginen hatara yksikkö.

Yhteenveto:

1. iPhonet valmistetaan Apple taas kloonit eri valmistajien.

2. iPhone kloonit ovat yleensä buginen ja normaalisti on valmistettu materiaaleista huonompilaatuisia.

3. iPhone kloonit ovat huomattavasti halvempia kuin todellinen iPhone.

4. iPhone klooneja puuttuu joitakin ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka oikeita voi tarjota.