Ero Roku XS ja XD Roku XS vs XD

Roku on yritys, joka myy digitaalisen median tuotteita ja erikoistunut streaming viihdelaitteita. Jotkut heidän viimeisimmät tuotteet ovat Roku XS ja Roku XD. Alla on perusteellisen eroja, joita on aloitettu ohjelman jotta voit valita viisaasti, jos olet harkitsee ostaa yksi näistä.

Yksi niistä asioista, joka erottuu Roku XS on, että se tulee eri kauko joka tarjoaa monia ominaisuuksia vastakohtana Roku XD. On myös tärkeää huomata, että kaukosäätimen XS, vaikka lukuisia muutoksia, että se tulee, voi toimia millä tahansa laitteella. Tämä tarkoittaa, että jos satut päivittää XS, ei ole tarvetta tarkistaa, mikä kauko tarvitset, koska tahansa kahdesta toimisi.

Jos olet pelin rakastaja, sitten olet onnea. Roku XS on valmiiksi ladattu ilmainen peli toisin kuin Roku XD joka ei tulevat varustettu peli. Tämä on erinomainen ajatus kokeilla, kun olet tyhjäkäynnillä, koska peli on myös houkutteleva. XS on nähnyt aiheelliseksi, että laite langallisen ja työllistävät käyttöä USB-portin johdotus. Tämä on todella vaikea siirtyä katsomaan kun XD näyttää olevan paremmin niistä kahdesta, jotka on valinnaista johdotus.

Hintalappu XS on hieman korkeampi verrattuna XD, johtuen mahdollisesti joitakin ominaisuuksia, jotka on sisällytetty XS. Näyttäisi siltä, ​​että ominaisuudet sisältyvät XD eivät ole niin usein ja eivät tee paljon eroa siitä pelaamista kokemuksia kyseisestä XD, jossa XD näennäisesti ollessa parempana. Olisi siis tarkoita, että ihmiset R \u0026 D täytyy työskennellä kovemmin tehdä enemmän mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tekevät eron massoja. Roku XD tarjoaa mahdollisuuden stream HD-elokuvia 1080p.

Molemmat laitteet ovat Wi-Fi-yhteensopiva ja XS malleja näyttävät mennä hieman lovi korkeampi, joka tarjoaa 10/100 Base-T Ethernet joista löytyy XS myytävä malli. Molemmat mahdollistavat HD-video, vaikka muita formaatteja, kuten 480i, 480p ja 720p tuetaan, joko komposiitti- tai HDMI. Kuvasuhde, että nämä kaksi voivat sopeutua ovat 16: 9 ja 4: 3.XS malli tarjoaa Bluetooth peli kauko mukana liiketunnistin, kun pelejä. Tämä ei ole käytettävissä XD, joka vain tulee infrapuna kauko. Sen pitäisi olla suositeltavaa, että XS ei tule kasvua kooltaan, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi sovi viihde setup hyvin helposti.

Molemmat gadgetit tulevat määräyksen, joka mahdollistaa microSD-kortin lisätään. Tämä tarkoittaa sitä, että sisäinen muisti voidaan laajentaa varastoinnin pelejä ja kanavia. Siinä tapauksessa, että laajentuminen Micro SD-kortti ei ole tehty, uudempia sisältö poistaa vanha sisältö pelejä ja kanavia luoda tilaa.

Muutos Bluetooth vastaanotin XS on suuri ja tekee yhden pelata vain yhtenä olisivat mitä Wii Remote, saada peliin reaaliajassa.

Yhteenveto

Roku on yritys, joka myy digitaalisen median tuotteita
Roku XS on ylivoimainen, että se tulee eri kauko
Roku XS tarjoaa 10/100 Base-T Ethernet