Ero diagnosointi ja vianmääritys tietokoneetDiagnosointi vs vianmääritys

Kiinnitys tietokoneissa on äärettömän paljon kiusallinen kuin vain käyttämällä sitä. Tietokone asiantuntijat käyttävät erilaisia ​​termejä kuvaamaan mitä he tekevät korjata; kuten diagnosoinnissa ja vianmääritys. Useimmiten ihmiset käyttävät näitä termejä synonyymeinä tarkoittamaan vahvistamisesta toimintahäiriön tietokone. Oikeastaan ​​diagnosoinnissa tietokone täytyy tapahtua ennen kuin voit siirtyä vianmääritys, jotta voidaan määrittää, mistä etsiä ongelmaan.

Teko diagnosoinnissa tietokoneen liittyy tarkkailemalla miten se toimii selvittää tarkka ongelma. Se edellyttää yleensä jäljittelevän täsmälleen sama toiminta käyttäjä teki ennen ongelman syntyminen. Tavoitteena diagnosoinnissa tietokone on eristää ongelman tiettyyn osajärjestelmää tietokoneen. Se voi olla joko virtalähteen, emolevy, tallennusvälineitä, grafiikka järjestelmä ja vastaavat. Kun diagnoosi on tehty ja ongelma on eristetty, se on niin missä vianmääritys alkaa.

Jokainen järjestelmä tietokone koostuu monista osista. Vianmääritys se on paljon järkevämpää koska vianmääritys on systemaattinen prosessi, jossa jokainen komponentti, joka on mahdollisesti viallinen olisi tarkistettava, onko se on yksi aiheuttaa ongelmia tai ei.

Vuonna vianmääritys tietokone, ensimmäinen ja tärkein vaihe on varmistaa, että kaikki liittimet ovat puhtaita ja on kytketty oikein. Tämä on hyvin yleinen ongelma, joka on melko helppo käsitellä ja doesnt 't maksa mitään. Sieltä kukin epäilty komponentti on tarkistettava. Helpoin tapa tarkistaa, onko osa on se, joka aiheuttaa ongelmia on korvata sen osa, jonka tiedetään olevan hyvä. Jos ongelma häviää, niin että osa on syyllinen ongelma.Tietokoneiden, se ei ole kovin järkevää vahinkojen korjaamiseksi osien, kuten muistimoduulit ja näytönohjaimet. On paljon helpompaa ja luultavasti jopa halvempaa vain ostaa varaosan sijaan korjaamaan sen. Keskeinen osa on tunnistaa ongelma kunnolla niin, että voit ratkaista tietokoneen ja tunnistaa ongelmalliset komponentin tekee sen väärin voi johtaa tarpeettomiin ostoja, jotka eivät korvaa toimintahäiriöstä osittain. Se on paljon parempi jättää tämän tehtävän ammattilainen jos sinulla ei ole paljon tietoa siitä.

Yhteenveto:

1. Diagnosointi on esiaste vianmääritys