Ero Canon EOS-1DX ja EOS 7DEOS-1DX

Canon EOS-1DX vs EOS 7D

Canon on nimi vallankumouksen maailmassa DSLR valokuvauksen. Lähes kaikki ammattikuvaajat samaa mieltä, että Canon on varmasti parasta, vaikka ne 'uudelleen suuri fani Nikon samoin. Heillä on paljon hienoja kameramalleista ja yksi suosituimpia ovat Canon EOS-1DX ja EOS 7D. Molemmat kamerat ovat tunnettuja ja suosittuja niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia. Let 's tarkistaa tärkeimmät erot näiden kahden suuren kameramalleja.

EOS-1DX varustelu suhteellisesti enemmän keskittyä pisteitä kuin EOS 7D. Ammunta suurimmalla resoluutio automaattitarkennuksella on myös korkeampi kuin 7D on 1DX. Video automaattitarkennus on 1DX on 14fps verrattuna 7 kuvaa 7D. Canon EOS-1DX on vesitiivis ja pölytiivis. Suurin valo herkkyys on suurempi seisoo 512000 ISO verrattuna 12800 ISO on 7D. EOS-1DX kärsii vähemmän laukaisuviive. Se myös pakkaa GPS-yksikkö. Näyttö on hieman suurempi kuin näytön 7D, seisoo 3. 2 tuumaa verrattuna 3 inched näyttö 7D.

Canon EOS 7D on paljon enemmän syytä voittaa 1DX. 7D mukana suurempi määrä megapikseliä. Mitä suurempi megapikseliä, sitä parempi on kuvan laatu. Joskus käy niin, että kuva saa näön vuoksi ravistamalla tai jonkin muista syistä. Tällaisissa tapauksissa, pienentämässä kuva pienempiä parantaa kuvan laatua. Sen mukana tulee myös 24p elokuva tilassa. Tämä auttaa ammunta elokuvamainen videoita. Pikselitiheys on myös korkeampi kuin 7D. Paino 7D on 585 g kevyempi kuin 1DX. Se ei tullut flip-out-näyttö, joka on todella hyödyllinen ottaen kriittinen otoksia. 7D ei on Wi-Fi, kuten 70D, joten et voi kytkeä kameran internetiin ja lataa suosikki kuvia. EOS 7D on tarjolla stereomikrofonilla liikaa.Siellä 's HDMI lähtö Canon EOS 7D. Valotusaika on manuaalinen ja touch automaattitarkennus on käytettävissä. Näyttö on kosketusherkkä. Elin tilavuus 7D on erittäin pienempi kuin 1DX. Linssi on merkkituotteita, toisin kuin alhainen -cost merkittömiä linssit 1DX. Vaikka hintalappu välillä vaihtelee, niillä on omat ainutlaatuiset ominaisuudet tekee niistä erityisen sovelletaan eri käyttäjille. tarpeittesi, voit valita jompikumpi näistä kahdesta ja katua eikä myöhemmin!

 Tärkeimmät erot Canon EOS-1DX \u0026 amp; EOS 7D

1DX tarjoaa nopeamman ammunta korkeimmalla resoluutio kuin 7D.
1DX on pölytiivis ja vedenkestävä, mutta 7D ei ole.
Suljin viive on pienempi siinä 1DX kuin 7D.
1DX mukana GPS, mutta 7D ei.
7D on suurempi megapikseliä kuin 1DX.
Pikseli tiheys 7D on suurempi kuin 1DX.
7D tarjoaa 24p elokuva tilassa ja HDMI-ulostulo, mutta 1DX ei.
7D on kompaktimpi ja painaa vähemmän kuin 1DX.