Ero Droid ja Droid IncredibleDroid vs Droid Incredible

Droid sarja on rivi älypuhelimet, jotka ovat yksinomaan Verizon ja jokainen laite ei välttämättä samalta valmistajalta. Tässä tapauksessa alkuperäisen Droid ja myöhemmin Droid Incredible. Droid on puhelin Motorola kun Droid Incredible on HTC, toinen tunnettu älypuhelin Maker hyvällä kokoonpanolla Windows Mobile Phones.

Ero näiden kahden laitteita, jotka olet luultavasti huomannut ensin on läsnä QWERTY-näppäimistö on Droid mutta ei Droid Incredible. Näppäimistö liukuu taakse laitteen vaikka, joten voit piilottaa sen, kun et 't tarvitse sitä, se vain tekee Droid hieman paksumpi verrattuna nukkua Droid Incredible.

Näyttää siltä, ​​että Droid Incredible on suunnattu kohti nuorempi yleisö taas Droid työskennellä ihmisiä liikkeellä. Droid Incredible on varustettu erittäin tehokas Qualcomm Snapdragon-prosessori, joka kellotetaan 1Ghz; mikä on erittäin hyvä multimedian ja jopa pelaamista sovelluksia. Toisaalta, Droid on varustettu ARM A8, joiden suurin nopeus on 600 MHz, mutta todellisuudessa underclocked että Droid vain 550MHz. Nopeus Droid on edelleen erittäin hyvä, kun otetaan huomioon, että se on suunnattu kohti liike ajattelevia ihmisiä sen ominaisuuksia. Toinen ilmaisin tässä on läsnä paljon hienompaa kameran anturi. Droid Incredible on 8 megapikselin sensori, joka kilpailee kaikkein lähtötason digitaalikamera; jos vain kuvakoko mutta ei välttämättä laatua. 5 megapikselin kenno Droid, joskaan ei yhtä hyvä kuin Droid Incredible, ei mitään nuuska klo vaikka sillä se on vielä parempi kuin useimmat mitä löytyy matkapuhelimissa.Lopuksi Droid Incredible rajoittuu yleensä Yhdysvalloissa, koska se on ainoa, joka pystyy työskentelemään CDMA-verkon ja sitä vastaavan teknologian. Mitä Droid on 2 versiota. Yksi, joka toimii CDMA-verkoissa ja joka toimii GSM-verkoissa Euroopan ja Aasian käyttöä.

Yhteenveto:
1. Droid valmistaa Motorola taas Droid Incredible on HTC
2. Droid on QWERTY-näppäimistö, kun taas Droid Incredible ei
3. Droid Incredible on paljon nopeampi prosessori kuin Droid
4. Droid Incredible on paljon parempi kamera kuin Droid