Ero MH ja HPSMH vs HPS

MH, tai monimetallilamput, ja HPS, tai Suurpainenatrium, kahdenlaisia ​​High Intensity Discharge valoja, jotka antavat kirkkaampi vaikutus, ja myös auttaa säästämään energiaa. Sekä MH ja HPS käytetään laajalti ulkovalaistuksen. No, molemmat valot ovat erityisiä ominaisuuksia, jotka erottavat toisistaan.

Ensimmäinen ero, joka voidaan nähdä välillä monimetallilamput ja Suurpainenatrium valoja, on niiden väri ja laatu tuotetun valon. Vaikka MH lamput tuottavat sini-valkoinen väri, HPS lamput tuottavat keltaisena valkoiset valot.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä MH ja HPS valaisimet, on heidän lumenia. Vaikka saman sähkö-, MH tuottaa vähemmän rated lumenin kuin HPS valaisimet.

Toinen asia, joka voidaan nähdä on, että joissakin lumenin monimetallilamput 's sinivalkoinen tuottaa enemmän taivas hehku kuin HPS' meripihkan valkoinen väri. Toisin HPS valaisimet, MH on noin 78 prosentista 95 prosenttiin alkuperäisestä tehokkuutta.

No, se voidaan myös nähdä, että Monimetallilamppujen tuottaa enemmän valoa kuin Suurpainenatriumlamput. On havaittu, että MH valaisimet ovat neljä viisi kertaa tehokkaampi kuin HPS valaisimet.

Kun otetaan huomioon niiden valon sukupolvi, HPS lamput tuottavat valoa magnetointi natriumia. Toisaalta, MH lamput tuottavat valoa magnetointi kahdesta viiteen eri kemikaaleja.

MH-lamput kestävät useamman päivän kuin HPS valaisimet. Esimerkiksi, sinun täytyy muuttaa MH sipulit kerran kuudesta 12 kuukautta, jos sitä käytetään jatkuvasti 18 tuntia päivässä, mutta jos kyseessä on HPS sipulit, korvaava tarvitaan kerran kuudessa tai 12 kuukautta, jos lamppu käytetään yhtäjaksoisesti 12 tuntia päivässä.No, HPS valaisimet käytetään myös, jos on tarvetta luonnonvaloa. HPS lamput ovat hyviä paikkoja, jotka eivät ole tarpeeksi valoa, tai paikkoja, jotka näyttävät harmaa. Jos ei ole luonnonvaloa, MH valaisimet ovat hyvä valinta käyttää.

Viimeiseksi, kun verrataan hintoja, MH lamput ovat kalliimpia kuin HPS valaisimet.

Yhteenveto:

1. MH lamput tuottavat sini-valkoinen väri; HPS lamput tuottavat keltaisena valkoiset valot.

2. MH lamput ovat kalliimpia kuin HPS valaisimet.