Ero HTC Sensation 4G ja HTC Thunderbolt 4GHTC Sensation 4G vs. HTC Thunderbolt 4G

Sensation 4G ja Thunderbolt 4G, niin HTC saattaa tuntua hyvin samanlainen puhelimia ensi silmäyksellä, mutta edelleen tarkastus voimme nähdä useita eroja, jotka vaikuttavat käytettävyyteen ja suorituskykyyn. Tärkein ero Sensation 4G ja Thunderbolt 4G on verkon he käyttävät. Sensation 4G on todella GSM-puhelimeen, kun Thunderbolt 4G on CDMA puhelin. Nämä kaksi eivät ole keskenään vaihdettavissa, joten kannattaa tarkistaa, onko telco olet käyttää CDMA tai GSM-verkon. Helpoin tapa kertoa on tarkistamalla jos puhelimessa on SIM-kortti. Jos se on, niin se on GSM-puhelin. Jos sen ei 't, niin se on CDMA-puhelimen.

Sen lisäksi verkko, on myös merkittävä ero laitteisto kahta puhelinta. Thunderbolt 4G käyttää yhden ytimen Scorpion prosessori, joka on helposti lyöty dual core Scorpion prosessorin Sensation 4G. Ottaa dual core prosessori parantaa suuresti suorituskykyä Sensation 4G kautta linjan. Tämä tulee hyvin esiin, kun pelaat vaativia 3D-pelejä.

Ero prosessorin suorituskyky on myös ilmeistä, kun tarkastellaan videotallenne. Thunderbolt 4G on vain voi tallentaa videoita jopa 720p; tyypillisiä älypuhelimet, jotka ovat yhden ytimen prosessori. Sen sijaan Sensation 4G voi tallentaa täydellä 1080p. Tämä ei johdu kameroiden molempien puhelimissa, koska ne ovat samanlaisia ​​kameroita.

Lopuksi Sensation 4G on varustettu uusimman version HTC 'oman käyttöliittymän tunnetaan Sense. Se on tällä hetkellä kolmannessa versiossa. Toisaalta, Thunderbolt 4G on vain Sense 2. 0. On vielä tiedossa jos Thunderbolt 4G voidaan päivittää Sense 3. 0.Kuilu yhden ytimen prosessori ja dual core prosessori on vain näennäinen niille, jotka käyttävät vaativia sovelluksia, kuten pelejä. Jos vain käyttää puhelinta perusjuttuihin kuten soittaa, Messaging, ja sähköpostit, luultavasti voittanut 't hyötyvät tästä lisätehoa.

Yhteenveto:

1. Sensation 4G on GSM-puhelimeen, kun Thunderbolt 4G on CDMA puhelin
2. Sensation 4G on kaksiytiminen prosessori, kun taas Thunderbolt 4G doesnt 't
3. Sensation 4G voi tallentaa 1080p videota, kun Thunderbolt 4G voi