Ero Tablet ja SmartphoneTablet vs Älypuhelin

Älypuhelimet ja tabletit ovat kuumimmat aparaatti nykyään. Vaikka tabletit ja älypuhelimet näyttävät melko sama, on edelleen suuria eroja. Suurin ero tablettien ja älypuhelimien on tietenkin koko. Tabletit ovat paljon suurempia kuin älypuhelimet, ja näytön koko on tyypillisesti mittausten perusteella. Tabletit vaihtelevat mallien kanssa 7 tuuman näytöt, malleja noin 10 tuumaa on suosituin, ja siellä on myös malleja, jotka ovat jopa suuremman näytön kokoa. Älypuhelimet ovat paljon pienempiä useimpien mallien urheilu 4 tuuman näyttöjä. On tärkeää älypuhelimien olla pieni, koska suurin osa ihmisistä kuljettaa niitä niiden taskuihin, erityisesti miehillä.

Myös ero, kun se tulee sovelluksia, jotka voit juosta. Tabletit ja älypuhelimet tyypillisesti samaa toiminta; Android tabletit ja älypuhelimet, sekä iPad ja iPhone. Mutta on sovelluksia, jotka kulkevat vain tabletteja eikä älypuhelimet. Tämä ei ole rajoitusten takia prosessorin mutta yleensä koska epäkäytännöllistä pienten näyttöjen kanssa app.

Kun se tulee verkkoyhteys älypuhelimet valtti tablettia. Lähes kaikki älypuhelimet on WiFi ja 3G-yhteydet, jälkimmäinen on periaatteessa tietyn koska yhteyden matkapuhelinverkkoon on oltava älypuhelimille. Tabletit on WiFi ainakin yhteyksien, mutta vain high-end ja pricier malleissa 3G-yhteydet.Huolimatta siitä monenlaisia ​​käyttötarkoituksia, ensisijainen tehtävä älypuhelimet on edelleen viestintää. Tabletit toisaalta niitä ole tarkoitettu puhelimen tilalle. Vaikka jotkut tabletit ovat kyky lähettää tekstiviestin tai tehdä puheluita, monet eivät. Voit heti sulkea pois tabletteja, joissa ei ole 3G laitteisto on tarpeen tätä toimintoa. Ja vaikka tablet voit soittaa puheluja, olet luultavasti täytyy ostaa Bluetooth HF, koska se on melko hankala järjestää suuren tabletin naamasi.

Älypuhelimet voi tehdä työtä tabletin ja enemmän. Jos olet yleensä liikkeellä, älypuhelin on parempi valinta kuin voit nopeasti vetää sen pois tai tallentaa sen, kun tarvetta ilmenee.

Yhteenveto:

Tabletit ovat paljon suurempia näyttöjä kuin älypuhelimet

Älypuhelimet ovat enemmän kannettavia kuin tabletteja

Älypuhelimet ovat puhelu ja SMS toiminnot vaikka monta tablettia eivät

Jotkin sovellukset voidaan näyttää vain tabletteja eikä älypuhelimet