Ero Zune ja Zune HDZune vs Zune HD

Uusin versio Microsoftin 's musiikkisoitin on Zune HD, HD muka seisomaan High Definition. Let' s nähdä, miten se poikkeaa muiden Zunes sitä edeltäneen. Luultavasti ensimmäinen asia, että te huomaisi kanssa Zune HD on, että se on pienempi ja paljon kevyempi kuin muut Zunes. On olemassa monia vaikuttavista tekijöistä, joka mahdollisti Zune HD on pienempi ja kevyempi kuin muut Zunes.

Vaikka Zune HD on pienempi, se on isompi näyttö. Vaikka muut Zunes ollut näytöt korkeintaan 3. 2 tuumaa, HD on 3. 3 tuuman näyttö. Koon pieneneminen johtuu suurelta osin poistaminen Zune tyynyn jotka ennen ensisijainen liitäntä laitteen. Sen sijaan, Zune HD käyttää kapasitiivinen kosketusnäyttö. Poistaminen Zune tyynyllä enemmän tilaa ruudulla samalla vähentää kokoa laitteen. Vaikka Zune HD on suurempi resoluutio, se ei ole HD vain 480272 pikseliä.

Toinen vaikuttava tekijä vähentämiseksi kokoa ja painoa on valinta mennä vain Flash-muisti. Vanhemmat Zunes tuli versiot, jotka on joko Flash-muisti tai kiintolevy. Valinta Flash-muisti tarkoittaa Zune HD on verrattain rajallinen tallennustilaa enintään 64GB verrattuna 120GB enintään joilla kiintolevyjä. Se on reilu kauppa-käsittelemistä etuja koko, paino ja akun kulutusta.Levyt kovalevy on kehrätty jatkuvasti, että tiedot kirjoitetaan tai lukea. Tämä kuluttaa paljon enemmän virtaa kuin puhtaasti sähköinen vaatimukset Flash-muisti. Tämän vuoksi Zune HD kestää 33 tuntia ääntä tai 8. 5 tuntia vide verrattuna 30 ja 4 tuntia muita Zunes. Valtava aukko akun kun pelaa video on todiste siitä, että puuttuminen kovalevy on merkittävä tekijä. Toistaminen video vaatii enemmän dataa luettavaksi verrattuna vain äänen.

Yhteenveto:

1. Zune HD on pienempi ja kevyempi kuin Zune
2. Zune HD-näyttö on suurempi ja korkeampi resoluutio kuin Zune
3. Zune HD tukeutuu kosketusnäyttö taas muut Zunes käyttää Zune pad
4. Zune HD käyttää vain flash-muistia, kun taas muut Zunes käyttää Flash tai HDD