Ero Panasonic DMC-FZ18 ja Panasonic DMC-FZ28Panasonic DMC-FZ18 vs. Panasonic DMC-FZ28

FZ28 on Panasonicin 's seuraaja erittäin hyvin vastaan ​​FZ18. Sen seuraaja, on odotettavissa, että se olisi parempi jonkinasteinen kuin FZ18, ja useimmat näkökohdat, se on varmasti. Luultavasti merkittävin ero näiden kahden välillä , on FZ28 's siirtyä ylöspäin 8 megapikselin anturi FZ18. Nyt urheilu 10 megapikselin anturi, jonka avulla käyttäjä voi pakata paljon enemmän valokuvaus- tiedot jokaisen laukauksen.

Panasonic esitteli myös uusi ominaisuus, jota ei löydy FZ18; kyky tallentaa videoleikkeitä HD. Vaikka 1280720 resoluutio ja 30 fps ovat low-end HD alue, se on edelleen HD kuitenkin. Voit suoratoistaa nämä HD videoita HD yhteensopiva TV, erillisellä datakaapelin. Vain don 't odottaa tätä still-kamera kilpailemaan HD-videokamerat kunnioitettavan laatua.

Muutoksia on tehty FZ28 käyttöliittymä parantaa yleistä kokemusta käyttäjälle. 2. 5 tuuman nestekidenäytön FZ18 on korvattu 2. 7 tuuman näyttö, joka urheilu ylimääräinen 30000 kuvapistettä (ylittämällä alkuperäinen 200 tuhatta pikseliresoluutiota FZ18). Vaikka tämä on askel eteenpäin, se on lievennetty muutoksia etsimessä. Monet varhaisessa vaiheessa sanonut etsin on liian pieni, ja edellyttäen hyvin vähän silmäetäisyys. Silmäetäisyys on suurin etäisyyksiltä välillä silmän ja etsimen ja on erittäin merkitystä ihmisten lasit, koska ne voivat 'tuoda linssin liian lähelle heidän silmänsä.

Panasonic on myös tarjonnut Record / Play toggle, oikealle, jossa peukalolla kuuluisi kuvattaessa. Tämä tarjoaa käyttäjälle nopean ja helpon pääsyn aiemmin ammuttu kuvia. Tämä pieni muutos voi olla erittäin hyödyllistä niille, jotka pakonomaisesti tarkistaa kuvia he ottavat. Lopuksi kuva prosessori FZ28 on päivitetty vanhemmasta Venus III moottori, että Venus IV. Venus IV moottori tarjoaa erittäin suuren vasteaikojen ansiosta moniajoon valmiudet.

Yhteenveto:

1. FZ28 on 10 megapikselin kenno, kun FZ18 on 8 megapikselin kenno.2. FZ28 voi tallentaa videoita HD, kun FZ18 ei ole.

3. FZ28 on paljon parempi LCD-näyttö verrattuna FZ18.

4. FZ28 's etsin ei ole yhtä hyvä kuin on FZ18.

5. Record / Play painiketta FZ28 on helpommin kuin FZ18.