Ero HVGA ja WQVGAHVGA vs WQVGA

Näytön 's resoluutio on erittäin tärkeä, koska se korreloi kuinka paljon tietoa voit laittaa ruudulla samanaikaisesti. Koska tekniikka on kehittynyt, päätöslauselmat ovat vähitellen kasvaa yhdessä näytön kokoa. Jotta olisi helpompi syrjiä yksi päätöslauselman toisesta, meillä lyhenteitä kuten HVGA ja WQVGA. Suurin ero HVGA ja WQVGA on määrä pikseleitä kuin entinen on paljon enemmän pikseleitä kuin myöhemmin. HVGA sanoista Half-koon VGA, joka kuvattu, on vain puolet on VGA. vertailun WQVA sanoista Wide Quarter VGA, joka on neljännes VGA vaan laajennettu leveys vastaamaan laajakuvasuhteista.

Video Graphics Array standardia tai yleisesti tunnettu VGA on ollut voimassa vuodesta kynnyksellä grafiikkaa tietokoneille. Ehkä koska se on vanhentunut ja laaja käyttö, sitä käytetään yhä perustana muihin päätöslauselmiin helpottaa ihmisten kuvitella kuvan tarkkuutta tarkoitetaan.

Mitä useimmat ihmiset eivät todellakaan tiedä, että todelliset mitat luonnonlaatu 't oikeastaan ​​kiinteä koska heillä täytyy sovittaa tarvittavan kuvasuhteen valmistajan. Sillä HVGA, ominaisuus mitta on leveys, joka on asetettu noin 480 pikseliä. korkeus muutetaan sitten hieman tarvittavan arvon. kun WQVGA, korkeus on asetettu standardi 240 pikseliä, kun taas leveys on vaihteleva.Käyttöehtoja, HVGA käytetään monissa älypuhelimissa sekä high-end ominaisuus puhelimissa. Mitä korkeampi resoluutio lisää palkkio laitteeseen sekä lisääntynyt kustannuksia. Alapää WQVGA on yleisempää edullisempaa mallia, jossa se sopii hintaluokassa mukavasti. Se lienee väistämätöntä, että WQVGA ja HVGA menisi ulos tyyli hyväksi suurempien päätöslauselmia tulevaisuudessa. WQVGA todennäköisesti mennä ensin valmistajat kilpailevat parempia ominaisuuksia tiettyyn hintaan kohtaan.

Yhteenveto:

1. HVGA on paljon enemmän pikseleitä kuin WQVGA
2. HVGA käyttää vakioleveys 480 samalla WQVGA käyttää vakiokorkeus 240