Ero Full HD LCD-TV ja HD Ready LCD-TVFull HD LCD-TV vs HD Ready LCD-TV

Kun ostokset LCD HDTV, joudumme usein kaksi termiä käytännössä samanlainen laitteisto: Full HD ja HD Ready. Nämä kaksi käsitettä palvelevat tarkoitusta syrjään tekemästä valinnasta vaikeampaa useimmille meistä. Suurin ero Full HD ja HD Ready LCD-televisiot on entinen 's sisäänrakennettu HD-viritin. HD-viritin vastaa koodauksen signaaleja ja muuntamalla se kuvia ja ääniä, että voimme ymmärtää. HD Ready TV voi näyttää näitä kuvia ja ääniä mutta ei voi muuntaa signaalia.

Tämä ei ole tärkeää useimmille ihmisille, vaikka, kuten useimmat HD-sisältöä tulee kaapeli, ja kaapeli-yhtiöt tarjoavat dekooderilaatikon joka lähettää HD-videon ja äänen. HD Ready televisiot toimivat täydellisesti hienosti nämä dekooderit: ei olisi havaittavissa eroa kuvan Full HD-televisiot, kunhan kaikki muu on sama. Ongelma syntyy, kun haluat katsella HD videota paikallista televisiokanavaa, jotka lähettävät radioteitse (OTA). Full HD LCD-televisiot, sinun tarvitsee vain ostaa antenni ja liitä se televisioon ja te 'uudelleen hyvä mennä. HD Ready LCD-televisiot, sinun täytyy ostaa antennin sekä erillinen HD-viritin. Ainoa, mutta ymmärrettävää, haittapuoli on Full HD TV on sen korkeamman hinnan. Kuten sanoin, tämä on ymmärrettävää, koska valmistaja on tekijä kustannusten komponenttien sisäänrakennetun virittimen.

Jos olet asemia omalla alueella, jotka lähettävät HD, se voisi olla hyvä idea ostaa Full HD LCD-TV. Ostaminen HD Ready TV ja erillinen viritin myöhemmin voisi maksaa enemmän kuin hinta Full HD TV, puhumattakaan siitä, että sinulla olisi erillinen viritin, että sinun täytyy piilottaa tai löytää sopiva paikka. Jos ei ole Kanavat HD omassa maa tai et välitä heidän säännöllinen ohjelmointi, vain ostaa HD Ready LCD TV luultavasti käyttää kaapeli yritys 's dekooderiboksia.Yhteenveto:

1. Full HD televisiot on varustettu HD-viritin, kun taas HD Ready televisiot eivät ole
2. Full HD televisiot voivat vastaanottaa OTA signaaleja, kun taas HD Ready televisiot voi