Ero DVD Video ja DVD VR ModeDVD Video vs DVD VR Mode
DVD-tilan ja DVD VR-tilassa kahdella tavalla voit tallentaa videokuvaa DVD-soitin. DVD video kirjaa stream se vastaanottaa osaksi standardi lineaarinen DVD-formaatteja, joita käyttävät DVD-levyt taas DVD VR kirjaa epälineaarinen muodossa. Nämä muodot on kullakin omat etunsa ja haittansa.

Suurin Uusien VR tila on kyky toistaa mihin sitä tallennuksen, joskin hieman viivettä. Tätä kutsutaan ajan liukua ja on erittäin hyvä niille, jotka eivät halua katsella odottamatta ennätys loppuun. Vanhempi videotila ei salli samanaikaista lukee ja kirjoittaa levyn, mikä tekee mahdottomaksi toteuttaa tätä ominaisuutta.

VR-tila mahdollistaa myös käyttää uudelleen mitään vapautti tilaa automaattisesti. Vaatima tila poistetun kohtauksen olisi automaattisesti talteen ja lisätään käytettävissä olevaan tilaan. Videotilassa, ainoa tapa palauttaa vapautti tila olisi täysin alusta levy, jolloin se menettäisi kaikki tiedot levyllä. Tämä on myös erittäin toivottavaa muokkausta kuin saman käsitteen avulla muokkaamalla tahansa osan tallennuksen.

Levyn, joka on tallennettu videotilassa, olisi saanut pelaaja levyn viimeistely. Kun viimeistelty, et voi enää tallentaa sille ellet alustaa sen. VR-tilassa, voit poistaa levyn ilman viimeistelyä, jonka avulla voit tallentaa uudelleen myöhemmin, hyödyntäen vapaan tilan, ilman alusta levy.Ainoa haittapuoli VR-tilassa on sen yhteensopimattomuus useimpien muiden DVD-soittimet. VR-tila on uudempi lisäksi DVD, kaikki vanhemmat pelaajat eivät pysty pelaamaan tätä muotoa. Jopa jotkut uudempia DVD-soittimet voivat olla ongelmia tässä muodossa. Toisaalta, sisältävien levyjen videomuotoon voidaan toistaa kaikissa DVD-soittimissa. Kun poista levy, se on valmis pelaamaan.

Yhteenveto:
1. DVD tietueet standardi lineaarinen DVD muodossa, kun taas DVD VR kirjanpitoa epälineaarisesti
2. DVD video ei ehdi-slip kyky taas DVD VR tekee
3. DVD video ei voi automaattisesti uudelleen mahdollista vapaata tilaa, kun DVD VR tölkin
4. DVD automaattisesti viimeistelee levyn, kun se tulee ulos, kun DVD VR ei