Ero Nokia N8 ja Samsung VibrantNokia N8 vs. Samsung Vibrant

Nokia N8 ja Samsung elinvoimainen ovat kaksi eri puhelimia, joilla saavutetaan melko sama asia kuin ei luultavasti isnt jotain voit tehdä joka olet voinut 't tehdä toisella. Mutta vaikka molemmat voivat tehdä samaa tavaraa, yksi aina tekee sen paremmin. aluksi N8 saa virtansa uuden Symbian OS, Symbian ^ 3, kun taas Elävä on Googlen 's Android. Symbian ^ 3 näyttää paljon lupauksen ja on erittäin tehokas sujuvasti suhteellisen heikko laitteisto, mutta ei vielä ole paljon puhelimia, jotka käyttävät tätä käyttöjärjestelmää ja siellä voi silti olla joitakin ongelmia, jotka näkyvät tulevaisuudessa. Vaikka Android ei ole niin paljon vanhempi kuin Symbian ^ 3, se on käynyt läpi päivityksen päivityksen jälkeen ja on jopa kilpailevat Apple 's kiillotetut IOS. Hakemusten määrä on myös toinen alue, jossa Voimakkaat voittaa yli N8.

Laitteiston, sekä N8 ja vilkas käyttö AMOLED näyttöjä, jotka on suojattu gorilla lasia. Näyttö on vilkas on vain suurempi kuin N8 puoli tuumaa ja on myös vastaavasti suurempi tarkkuus. Suurempi näyttö on parempi juuri mitään kuin sinulla on enemmän näytön tilaa selaamisen verkossa, katsella videoita, ja jopa kirjoittamalla kanssa näyttönäppäimistöllä.

Kamera on aina ollut keskipiste N8. Ja tällä alueella, N8 puhaltaa Voimakkaat pois vedestä. N8 on 12 megapikselin kenno, joka on paljon suurempi kuin 5 megapikselin anturi Voimakkaat. Vaikka kennon koko ei ole ainoa tekijä ottaen suuri kuvia, se on merkittävä rooli siinä, miten hieno valokuva otat voi olla. Täydentävät suuri optiikka, N8 yksinkertaisesti kestää paremmin kuvia kuin Elävä. Mutta kun se tulee video, ero kahden ei ole niin merkittävä kuin molemmat puhelimia voi ottaa 720p HD-videota. Laatu N8 video saattaa silti olla parempi kuin Elävä 's, mutta kuten aiemmin sanonut, se ei ole kovin merkittävä.Lopuksi N8 on puhelin, joka doesnt 't ole mitään tie-ins kanssa tiettyjä operaattoreita. Toisaalta, Vibrant on versio Samsung Galaxy S, joka on spesifinen T-Mobile, joten et saa sitä muita kantajia. on muitakin variantteja muille harjoittajille vaikka. Joten voit silti saada jotain että melko paljon on sama silmälasit kuin Elävä.

Yhteenveto:

1. N8 saa virtansa Symbian ^ 3, kun Elävä voimanlähteenä Android
2. N8 näyttö on pienempi kuin Vibrant näytön
3. N8 on parempi kamera kuin Elinvoimainen