Ero Varmistetaan ja varmistettavaVakuuttaa vs Varmista

Jos haluat tehdä jotain varmemmin joku tai jotain, niin todennäköisesti olet 'll sanoa lauseita sanoilla' vakuuttaa 'ja' varmistaa. 'Ensi silmäyksellä, kaksi sanaa voi itse asiassa olla yksi ja sama asia, aivan erityisesti koska ne kuulostavat lähes samanlaisia ​​ja ovat myös kirjoitettu jonkin verran vastaavasti. kuitenkin nämä kaksi verbiä merkiksi siitä, että 'd haluat tehdä jotain varmempi jollekulle. Toinen ongelma on, kun toinen verbi 'vakuuttaa' tulee tapa mikä lisää sekaannusta. Kaiken kaikkiaan nämä sanat ovat todella Latinalaisen peräisin sana 'turvallinen', joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'turvallinen'.

Suoraan sanottuna tietää miten tai milloin käyttää 'vakuuttaa' ja 'varmistaa' on melko helppoa. Yksi oppivat nopeammin esimerkkien avulla. Tilanteessa, jossa opiskelijan joka on ollut poissa eilen, koska sairauden ottaa meikki tentti tänään, ja tässä tulee hänen ystävänsä, joka halusi antaa hänelle joitakin vauhtia luottamusta, jotta ei tee hänestä huolehdi niin paljon, joten ystävä todennäköisimmin sanovat, 'sinun ei pitäisi pelätä meikkejä tentti tieteen. Vakuutan teille, se' on hyvin yksinkertainen! 'verbi' vakuuttaa 'on sopivin sana käyttää, koska se korostaa poistaminen jännitystä ja epäillä yhdestä' s ajatteli. Eräässä suositumpi mielessä tämä verbi on tulkittu muoto antaa lupauksia 'luvata.' Kun yksi käyttää verbiä 'vakuuttaa' hän myös yrittää vakuuttaa toiselle osapuolelle.

Lisäksi on havaittu, että 'vakuuttaa' käytetään yleisesti ihmisten aikaa 'varmistaa' on muita tilanteita lukuun ottamatta takuita muodossa vakuutuksen ja rahaa kuin jälkimmäinen hyödyntää verbin 'vakuuttaa.' Sen lisäksi ihmiset, 'vakuuttaa' käytetään myös eläimiä ja muita asioita, jotka näyttävät olevan elossa. Sitä vastoin 'varmistaa' takuita (ei ihmisiä tai eläimiä) tilanteen tai tapahtuman haluavat varmistaa tarpeeksi työpaikkoja, varmistaa elintarvikkeiden ja muiden vastaavien asioiden. Hyvä esimerkki on, 'Hallitus on nyt siirryttävä varmistamaan, että maan kansalaisten nauttia paremmat mahdollisuudet saada työpaikka verrattuna ulkomailta ulkomaalaisia.'Toisessa virkkeessä 'en voinut vakuuttaa minun upouuden auton vielä.' Tässä verbi 'vakuuttaa' käytetään, koska tekoon ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin etukäteen kuten tapauksessa saada vakuutuksen, jotta voidaan turvata oman omaisuuden. 'Varmistetaan' ja 'varmistaa' ei saa koskaan käyttää sijasta 'vakuuttaa.'

Yhteenveto:

1. 'Varmista' on verbi käytetään antamaan enemmän luottamusta toiselle henkilölle eräänlainen tekemällä lupauksen.
2. 'Varmista' on verbi käytetään antamaan tae olosuhteet ja tapahtumia.
3. On suurempi vakuuttava mukana 'varmistaa' kuin 'varmistaa'.