Ero Lisäys ja tarkistuksetLisäys vs Muutokset

Lisäys ja muutokset ovat termejä, joita käytetään laajasti kiinteistöliiketoiminta. Suurimman osan ajasta, nämä ehdot aiheuttaa hämmennystä ostajille, koska ne eivät ole tietoisia niiden oikea sovellus. Kun käsitellään kiinteistön asioita, yksi ei pidä sekoittaa kanssa lisäyksen ja tarkistuksia.

Muutos on yleisesti käytetty kuin lisäyksen.

Yksinkertaisesti sanoen, muutos tarkoittaa muutosten tekemistä jo olemassa sopimus. Toisaalta, Lisäys tarkoittaa myös uusi asiakirja jo olemassa olevan.

Muutos voidaan myös kutsua korjaamiseksi asiakirja tai parantaa asiakirjan. Sitä voidaan myös kutsua kuin muutos alkuperäiseen asiakirjaan. Muutos voisi myös lisätiedot ensimmäinen asiakirja. Se voi olla mitä tahansa hintaa luopuvansa taloon.

Annettiin lisäys on tavallisesti lisätä valmiiseen asiakirjaa, jos jotain on jätetty pois perin laatimisen aikana asiakirjan. Lisäyksen on jotakin, joka lisätään ja tehdään osa alkuperäisen asiakirjan vain, jos se on hyväksytty kyseisen viranomaiset. Annettiin lisäys on kattava tai selityksen vaatimukset, joita asia koskee, joita ei ole määritelty alkuperäisissä asiakirjassa.

Kun Lisäys on hyväksytty, siitä tulee osa koko sopimuksen tai asiakirjan.

Vaikka lisäys tulee osa oikeudellista ja sitova sopimus, muutokset ovat vain osa sopimusta, kunnes neuvottelut.Muutos voi tehdä vain henkilöt, jotka olivat allekirjoittaneet asiakirjan. Toisaalta, joka on lisäyksen voi tehdä henkilö, koska se on vain ylimääräinen kiinnityksen valmiin asiakirjan. Lisäyksen voisi nousta missään tuomioistuimessa enemmän kuin muuttamalla.

Yhteenveto

1. muutos merkitsee tehdyt muutokset jo olemassa sopimus. Toisaalta, lisäys merkitsee myös uusi asiakirja jo olemassa olevan.

2. Vaikka lisäys tulee osa oikeudellista ja sitova sopimus, muutokset ovat vain osa sopimusta, kunnes neuvottelut.

3. Muutos voidaan myös kutsua oikaisemisesta asiakirjan, parannetaan asiakirja, jolloin muutos tai lukien lisätiedot ensimmäinen asiakirja. Annettiin lisäys on kattava tai selityksen vaatimukset, joita asia koskee, joita ei ole määritelty alkuperäisissä asiakirjassa.

4. lisäyksen on jotakin, joka lisätään ja tehdään osa alkuperäisen asiakirjan vain, jos se on hyväksytty kyseisen viranomaiset.