Ero Laillistaminen ja dekriminalisointiLaillistaminen vs dekriminalisointia

Erot laillistamista ja laillistaminen on jotain, joka usein hämmentää opiskelijat. Loppujen lopuksi etuliite 'de' tekee se näyttää ikään kuin teko ei ole enää laiton joka voitaisiin virheellisesti siitä, että 'laillinen.' Kuitenkin laki termejä 'laiton' on oikeastaan ​​eroaa 'rikollinen' ja siten tekisi erilaisen ottamaan laillistamisesta versus dekriminalisointia kysymys.

Yksinkertaisesti sanottuna, 'laillistaminen' on prosessi kääntää tietyn toimen osaksi laillisia. Esimerkiksi prostituution laillistaminen tarkoittaa, että asiakkaat eivät enää tarvitse piilottaa, kun he etsivät palveluja prostituoitu. Laki tulee täysin laillista ja on yhtä hyväksyttävää kuin osto purukumia tai makeisia vähittäiskaupassa. Kaikki rangaistus ja seuraukset johtuvan teko ei enää ole vaikutusta.

Toisaalta, 'dekriminalisointi' tarkoittaa, että rangaistuksen johtuvan teko ei enää ole vaikutusta. Palatakseni alkuperäiseen esimerkiksi dekriminalisointi prostituution että yksityiset syyllistyneitä teko joutuisivat vähemmän seuraamuksia kuin sakko tai erityistä lupaa. Tässä tapauksessa, jos prostituutio on laillista, niin yksilöiden harjoittaa liiketoimintaa pitäisi olla virallinen hallituksen hyväksyntä toimiakseen OR sakot, jos ne ovat kiinni tee sitä. Jotkut yksilöt ovat sitä mieltä, että dekriminalisointi säädöksen heijastaa muuttuvia sosiaalisia arvoja yhteiskunnassa. Pitäisikö esimerkiksi prostituutio on laillista, niin tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammat ihmiset ovat oppimisen hyväksymään läsnäolo teollisuudelle. Näin ollen pidetään vihje, että rangaistavuus teko on mahdollisuus saada laillisti muutaman vuoden kuluttua.

Pohjimmiltaan sinun pitäisi silti piilottaa tehtäessä poistamista siitä teko paitsi tietenkin, erityistä lupaa on sallittua, ja olet sen henkilökohtaisesti. Periaatteessa olisi prostituutio on laillista ja olet ollut kiinni itse teosta, niin seuraamukset tuotti merkitsisi sakkolappu.
Se kestää yleensä huolellisesti puolelta lainsäätäjät päätettäessä, onko toimella pitäisi laillistaa tai laillista. Nämä asianomaisten henkilöiden olisi katsoa tulevaisuuteen vaikutusta kanteen ja selvittää, onko laillistamista tarjoaisi etuja koko. Kuten mainittiin, dekriminalisointi heijastaa muuttuvaa näkemyksiä yhteiskunnan noin eri asioita. Yleensä yhteiskunta havaitsee, että laki ei ole kielteisiä sivuvaikutuksia ja olisi sen vuoksi ei voida pitää rikollista tai mahdollisesti se on liian hatara että oikeusjärjestelmä ei tarvitse vaivaudu sitä.

Jotkut säädökset, vielä pohtinut tänään suhteen niiden rikollisuuteen sisältäisi; abortti, homoseksuaalisuus, eutanasia, moniavioisuus, prostituutio, steroidien käytön urheilussa, ja jopa imetyksen julkisesti. Näkymä näistä aiheista todella muuttuu valtion tai maasta toiseen. Itse asiassa, jotkut hallitukset ovat tehneet prostituution oikeudellisia (Saksa ja Alankomaat), kun taas toiset selvästi määritellä se laitonta (Filippiinit ja useimmat muslimimaissa). Kuitenkin jotkut maat ovat erotettu kaksi säädöstä prostituutioon (myynti ja osto), jossa henkilö, joka ostaa seksipalvelujen on tekemässä rikollinen teko, kun prostituoitu ei ole.

Yhteenveto:1. Laillistaminen tekee teko täysin hyväksyttävää silmissä lain ja on näin ollen ei sovelleta mitään seuraamuksia.

2. dekriminalisointia yksinkertaisesti sitä, että teko ei enää pidetä rikollinen rikos, mutta on silti määrätä seuraamuksia tai sakkoja, paljon kuin saada sakkolappu.

3. dekriminalisointia pidetään usein seurauksena muuttuvat näkemykset yhteiskunnassa.

4. Jotkut uskovat, että dekriminalisointi teko voi johtaa sen laillistamista.