Ero Law ja etiikkaLaw vs Ethics

Siitä lähtien olimme lapsia ja sai tietää meidän ympäristössä meidän vanhemmat ja vanhimmat ovat istuttaneet meihin perustavanlaatuinen tietoisuus siitä, mikä on oikein ja väärin. ? Se on itse asiassa luontainen piirre kaikille ihmisille ja kasvaa halumme hyvin toimeen keskenään voidakseen elää harmonista elämää.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ymmärrämme, että meidän on tehtävä muille, mitä odotamme heidän tekevän meille vastineeksi. ? Tätä varten yritämme kovasti tehdä mitä tunnemme ja nähdä kuin oikeita asioita tehdä tietyissä tilanteissa. ? ? Tämä on perusta etiikasta. ? Ne ovat käytännesäännöt, joka osoittaa, miten yhteiskunta odottaa meidän käyttäytyä ja ovat ohjenuorana luomisen lakeja.

Perustuen yhteiskunnan 's etiikka, lakeja luodaan ja pannaan täytäntöön hallitusten toimia välittäjänä meidän suhteita toisiinsa.? Lait hallitusten tekemät suojellakseen kansalaisiaan.? Oikeuslaitos, lainsäätäjä, ja virkamiehet ovat kolme tärkeintä elimet in hallitus, joka osoitetaan tehtäväksi luomisen lakeja.

Lait on hyväksyttävä ja kirjoittanut nämä kolme hallinnonaloja ennen niiden täytäntöön ja poliisin ja armeijan avulla oikeusjärjestelmän koostuu asianajajien ja muiden valtion henkilöstön.

Vaikka lait mukanaan rangaistus rikkomuksista, etiikka ei. ? Etiikan kaikki riippuu henkilön 's omatunto ja itsensä arvoinen.? Ajo huolellisesti ja sisällä nopeusrajoitus koska et' halua satuttaa jotain on eettinen, mutta jos ajat hitaasti, koska näet poliisiauto takana, tämä viittaa siihen, pelkosi rikkoa lakia ja rangaistaan ​​siitä.Etiikka tulee sisältäpäin henkilö 's moraalikäsitystämme ja halu säilyttää hänen itsensä suhteen.? Se ei ole yhtä tiukat kuin lait.? Lait ovat koodit tiettyjen eettisten arvojen tarkoitus auttaa säätelemään yhteiskunnalle, ja rangaistuksia rikkomisesta niistä voi olla kova ja joskus jopa rikkoa eettisiä standardeja.

Otetaan esimerkiksi kuolemanrangaistuksen. ? Me kaikki tiedämme, että tappaminen joku on väärin, mutta laki rankaisee ihmisiä, jotka rikkovat lakia kuoleman. ? ? Tämän tulee väitteen siitä lait ovat tarpeen ollenkaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että ilman lait ihmiset ovat tietoisia kaaos, jotka saattavat vallita yhteiskunnassa.

Etiikka ja lait ovat siis tarpeen antaa ohjeita ja vakautta ihmisille ja koko yhteiskunnalle.

Yhteenveto:
1. Etiikka menettelytapasäännöt. ? Lait ovat sääntöjä kehittämä hallitusten jotta tasapaino yhteiskunnan ja suojaa kansalaisilleen.
2. Etiikka tulee ihmisten 's tietoisuutta siitä, mitä on oikein ja väärin.? Lait täytäntöön hallitusten sen ihmisiä.
3. Etiikka moraalikoodit jotka jokaisen henkilön on noudatettava. ? Lait ovat kodifiointien etiikan tarkoitus säädellä yhteiskunnalle.
4. Etiikka ei kanna mitään rangaistus, joka rikkoo sen. ? Laki rankaisee joku sattuu rikkomaan sitä.