Ero oikeus- ja JudgeJustice vs Judge

Jokaisessa yhteiskunnassa tai hallituksen on oltava lakeja, jotka on tarkoitus ohjata ja hallita sen ihmiset, jotta heille ympäristö, joka on sekä rauhallinen ja hallittu. Useat laitokset osallistuvat täytäntöönpano ja lain; poliisin ja armeijan, valittiin hallituksen virkamiehiä, lainsäätäjä ja oikeuslaitos.
Oikeuslaitos tai oikeuslaitos, on haara hallitus, joka tulkitsee ja toteuttaa lakeja, jotka tehdään lainsäätäjän tosiasioiden perusteella esitetty. Se koostuu alempien tuomioistuinten ja korkeimman oikeuden, joka on ylin muutoksenhakutuomioistuin.

Oikeuslaitos koostuu kirjurien asianajajat, hallitusneuvos, ja tuomarit. Jokainen valtio, kunnallisia tai toimivalta on erilaisia ​​tehtäviä ja toimintoja kunkin työntekijän mukana. On epäselvyyttä, vaikka, kuten onko tuomareita ja Hallitusneuvos ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia ​​ja toimintoja vai ei.

Tuomari on yleensä se, joka puheenjohtajana alemmat tuomioistuimet kun oikeudenmukaisuus kuuluu korkeimman oikeuden. Vaikka jotkut saattavat olla sama vastuu Hallitusneuvos ja tuomareiden, muut ovat erityisiä tehtäviä niille.
Riippuen tyypistä oikeuslaitosta hallituksen on, tehtävät ja velvollisuudet, tuomareiden ja hallitusneuvos voivat vaihdella. Useimmille lainkäyttöalueilla, tuomarit nimitetään samalla Hallitusneuvos valitaan. Tuomarit ovat lain astetta ja ovat jo kokeneita lakimiehiä. Niillä on lakiasioista ja ovat niitä, jotka johtavat oikeustoimiin kuten oikeudenistunnoissa ja oikeusjutut. Ne ovat niitä, jotka tekevät tuomiota tapauskohtaisesti perusteella faktat ja asianmukaista oikeudellisten menettelyjen ja ennakkotapauksia. Vankeusrangaistuksia ja lauseita toimitetaan myös tuomarit.Oikeudenmukaisuutta, toisaalta, on eri tehtävä muilla lainkäyttöalueilla oikeusjärjestelmää. Hänen ei tarvitse olla tutkinto lain tai mitään muodollista oikeudellista koulutusta. Tämä johtuu siitä, että hänellä ei ole vastuussa yli oikeudenkäynneissä. Hän voi virkaansa häissä ja avioliittoja, vaikka, ja hän voi todistaa oikeudellisia asiakirjoja. Riippumatta niiden toiminnot voivat olla oikeusjärjestelmän, tuomareiden ja hallitusneuvos ovat erittäin tärkeitä ja rauhallisena hallinnon jokaisen yhteiskunnan.

Yhteenveto:

1. tuomari on virkamiehen, joka johtaa yli alemman oikeudessa kun oikeudenmukaisuus voi kuulua korkeimman oikeuden tai joku jolla on muita toimintoja alempaan tuomioistuimessa.
2. tuomari voi nimittää toimeenpanovallan hallituksen kautta oikeusministeri kun oikeudenmukaisuutta valitaan.
3. Vaikka useimmat lainkäyttöalueilla olla samanlaisia ​​tehtäviä varten Hallitusneuvos ja tuomareita, joissakin ne ovat erillisiä velvollisuuksia. Tuomari voi johtamaan oikeudenkäyntejä kuten oikeustapausten ja kuulemisista, ja hän on se, joka luovuttaa tuomiota ja lauseen kun oikeudenmukaisuus saa pystyä johtamaan häitä ja todistamaan oikeudellisia asiakirjoja.