Ero rasite ja liittoEasement vs Covenant

Rasite ja liitto liittyvät pääasiassa omaisuutta tekemisissä. Suurimman osan ajasta, ihmisten on vaikea saada pois eroa rasite ja liitto. Vaikka on olemassa tiettyjä yhtäläisyyksiä rasite ja liiton, niillä on tiettyjä toimintoja.

Covenant voidaan kutsua lupaukseen yhden osapuolen joko harjoittaa tai pidättäytyä toiminnasta. Rasite voidaan kutsua oikeuden käyttää toisen omaisuutta ilman joilla sitä. Vaikka rasite antaa etuoikeus käyttää maata jostain syystä, se ei anna oikeutta 'hallussapidon' GTO haltija.

Vaikka liitto liittyvät maa sitoutuu tulevaisuudessa otsikko haltijat kohde liiton. Toisaalta, rasite voidaan sanoa olevan oikeus tehdä mitään liittyvät omaisuuden tai estää joku muu tekemästä jotain toisen omaisuutta.

Liitto on selvää, kun tarkastellaan näitä esimerkkejä. Lupaus rakentaa seinään tai aidan tai lupausta ei kehittää maahan fo kaupallisiin tarkoituksiin. Esimerkkejä easement ovat alowing kalastus on priovate omaisuuden tai tarjoamalla väyliä yhdessä 's omaisuutta.Kun rasite aiheutetaan tiettyjä tekijänoikeutta, liitto vaatii hyödyksi ja taakka. Kun rasite voidaan kutsua kuin kiinnostus kiinteistöihin, liitot voidaan kutsua kuin vain sopimusvelvoitetta, jotka eivät sido tulevia omistajia.

Rasite voidaan myös kutsua kuin henkilö 'kiinnostus toinen' s maa joidenkin tiettyyn tarkoitukseen. Covenant juuri koskee asianmukaista maankäyttöä. Toisin liitot, rasitteet voidaan saada pitkäaikainen käytäntö.

Yhteenveto
1. Kun liitto liittyvät maa sitoutuu tulevaisuudessa otsikko haltijat kohde liiton. Toisaalta, rasite voidaan sanoa olevan oikeus tehdä mitään liittyvät omaisuuden tai estää joku muu tekemästä jotain toisen omaisuutta.
2. Covenant voidaan kutsua lupaukseen yhden osapuolen joko harjoittaa tai pidättäytyä toiminnasta. Rasite voidaan kutsua oikeuden käyttää toisen omaisuutta ilman joilla sitä.
3. rasite voidaan myös kutsua kuin henkilö 'kiinnostus toinen' s maa joidenkin tiettyyn tarkoitukseen. Covenant juuri koskee asianmukaista maankäyttöä. Toisin liitot, rasitteet voidaan saada pitkäaikainen käytäntö.
4. Kun rasite aiheutetaan tiettyjä tekijänoikeutta, liitto vaatii hyödyksi ja taakka.