Ero Kangas Merkit ja Brodeerattu MerkitKangas Merkit vs Brodeerattu Merkit

Merkit laakeri uniikkimalleja tai logoja usein käytetään nykyään osana univormut tai yksinkertaisesti ylimääräinen plus muoti. On kuitenkin tehtävä tiedossa, että on olemassa kaksi yleistä tyyppiä laastareita (kankaan ja kirjailtu laastareita), joita ei pidä sekoittaa keskenään. Koska nämä laastarit on suunniteltu erottumaan tärkeimmät vaatteet, sinun täytyy tietää, miten erottaa nämä kaksi.

Päällimmäisenä, kangas laastarit sanotaan sisältävän erittäin määriteltyjä kirjoituksella tai logoja. Toisin kuin muut tyyppisiä laastareita, kangas laastari on suhteellisen helppo tehdä kuin voit tehdä yhden ulos halvalla rainamateriaaleihin. Tämän vuoksi luonnon, liina laastareita voidaan kiinnittää helposti tiettyyn vaatteen ilman suurempia vaikeuksia. Suunnittelija vaatteet usein on tällainen laastari keuliminen merkki tai etiketti vaatteen. Yksi selvä kankaalla laastarit on heidän 'pestävyyttä' ominaisuus. Vaatteet kankaalla laastareita voidaan helposti puhdistaa tai pestä. Lisäksi silitys kangas laastaria ei anna sinulle paljon vaivaa, koska ne tasoittaa tasaisesti.

Kirjailtu laastarit ovat erilaisia ​​kankaan laastaria, koska käytetystä materiaalista ja miten ne näyttävät. Nämä paikkaukset näyttävät 3D vaikutus, joka tekee materiaalista näyttävät paksumpi. Tämä suoritetaan huolellinen käyttö erikoiskierteet tehdä laastari. Useimmat kirjailtu laastareita käyttää useamman kuin yhdenlaisen säiettä. Tämän vuoksi brodeerattu-tyyppinen laastarit ovat yleensä kalliimpia kuin yksinkertaisempi kankaan tyyppi.Jotta kirjailtu laastari, sinun täytyy olla taitava tarpeeksi käsittelemään neuloja, sillä taso käsitöitä tehnyt on keskimääräistä. Se on tietenkin kestää kauemmin kirjo yksi laastari eikä tehdä yksi liinalla laastari. Voit ratkaista tämän rajoituksen, vaatteet tehtaat nykyään kehittynyt erikoiskoneita, jotka auttavat kirjonta prosessissa. Tämä laite vähentää merkittävästi aikaa tehdä laastaria.

Yhteenveto:

1. Kangas laastarit ohuempi ja painavat alle kirjailtu laastareita.
2. Kankaalla laastarit ovat yleensä nähty merkkivaatteita muodossa tuotemerkin tai label kun kirjailtu laastarit ovat yleensä kiinni univormut.
3. Kankaalla laastarit on helpompaa ja ne voidaan tehdä käyttämällä halpoja vaatteita materiaaleja.
4. Brodeerattu laastarit ovat yleensä kalliimpia kuin kangas laikkuja, koska käyttö useita lankoja, jotta kirjontakuvion.
5. Kun käsin tehty, joten kirjailtu laastarit kestää kauemmin verrattuna tekeminen liinalla laastaria.