Ero Centerfire ja RimfireCenterfire? vs Rimfire

Centerfire ja reunasytytyspatruuna ovat patruunoita käytetään aseita.

Centerfire ja reunasytytyspatruuna patruunoita eronnut monia näkökohtia, kuten niiden suunnittelu, ampumaradalla, ja teho.

Kun verrataan kahden, reunasytytyspatruuna oli ensimmäinen kasetti, joka tuli voidaan käyttää. Reunasytytyspatruuna patruuna on muotoilu tasoite vain vanteen ja iskuri. Kun kyseessä on centerfire, patruuna on pohjustus yhdisteen keskellä kuoren pohjan. Centerfire ovat enimmäkseen lieriön kanssa pyöristyneet.

Kun tarkastellaan kustannuksia kaksi patruunaa, reunasytytyspatruuna ovat edullisia. Lisäksi reunasytytyspatruuna patruunat ovat enemmän tuotetaan kuin centerfire patruunat.

Koska centerfire kasetti on pohjustus yhdiste keskellä, se voidaan potkut ja korvatut jälleenlastataan prosessin. Mutta jälleenlastataan prosessi ei ole käytettävissä reunasytytyspatruuna patruunoita.Toinen ero, joka voidaan nähdä, että centerfire patruunat ovat tehokkaampia kuin reunasytytyspatruuna patruunoita. Centerfire patruunat on myös suurempi valikoima ja toimivat paremmin kuin reunasytytyspatruuna.

Toisin kuin kova materiaali valmistuksessa käytetyn centerfire The reunasytytyspatruuna on valmistettu pehmeästä messingistä. Tämä tarkoittaa sitä, että reunasytytyspatruuna patruunat ei kestä suuria paineita, ja ne murskataan heti, kun ne laukaistaan. Vahva pohja centerfire patruunat antaa heille mahdollisuuden kestää korkeita paineita. Kun paine on korkea, niin luoti on enemmän energiaa ja korkeampi nopeus.

Koska centerfire patruunat tulevat kovalla ja kattaminen ovat ehjät helposti, niitä käytetään enemmän sotilasoperaatioihin.

Yhteenveto
1. reunasytytyspatruuna kasetti on muotoilu tasoite vain vanteen ja iskuri. Kun kyseessä on centerfire, patruuna on pohjustus yhdisteen keskellä kuoren pohjan.
2. centerfire ovat pääosin lieriön kanssa pyöristyneet.
3. Koska centerfire on pohjustus yhdiste keskellä, se voidaan potkut ja korvatut jälleenlastataan prosessin. Mutta jälleenlastataan prosessi ei ole käytettävissä reunasytytyspatruuna.
4. Toisin kuin kovaa materiaalia käytetään tekemään centerfire kasettierälle reunasytytyspatruuna on valmistettu pehmeästä messingistä.
5. reunasytytyspatruuna patruunoita ei kestä suurta painetta ja murskataan heti, kun ne ammutaan. Vahva pohja centerfire patruunat antaa heille mahdollisuuden kestää korkeita paineita.
6. centerfire patruunat on myös suurempi valikoima ja toimivat paremmin kuin reunasytytyspatruuna.