Ero Lasi ja keramiikkaLasi vs Keramiikka

Lasi ja keramiikka ovat yleisesti suorittaa kotitaloustavaroita. Sen lisäksi, että taloustarvikkeina, lasi ja keramiikka ovat löytäneet paikkansa monilla aloilla.

Lasi voidaan kutsua eräänlaiseksi keraaminen. Lasi tiedetään olevan ei-kiteistä ainetta. Se on amorfinen kiinteä aine, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole pitkä -mallisto jotta paikannus sen molekyylejä.

Keraaminen voidaan kutsua kuin epäorgaanista materiaalia. Toisin kuin lasi, keramiikka voi olla kiteistä tai osittain kiteistä rakenteita. Keramiikka voi myös olla amorfinen.

Piidioksidi on tärkein osa lasia. Lasi on sekoitus kahden tai useamman eri metallisen silikaatteja. Savi on tärkein komponentti Keramiikka ..

Sekä lasi ja keramiikka ovat hauraita ja tauko esiintymä pieni voima. Lasi on myös avoin, mikä tarkoittaa, valo kulkee sen läpi. Keramiikka voi olla läpinäkymätön, mikä tarkoittaa, että se ei anna valoa lävitseen. Varhaisimmat keraamiset tuotteet olivat keramiikka tehty savesta.

Historia lasin juontaa juurensa 3500 eaa Mesopotamiassa. Termiä Glass oli ensimmäinen kehitetty aikana myöhään Rooman valtakunnan. Keramiikka tulee kreikan sanasta Keramikosta, mikä tarkoittaa keramiikkaa ja Keramos, mikä tarkoittaa Potter 's savea.

Keramiikka ovat kovia, hauraita, hapettumista kestävä, kulutusta kestävä, lämpö- ja eristävää, tulenkestävä, nonmagnetic, kemiallisesti stabiili ja altis termisen shokin.

Lasi on kovaa, amorfinen, inertti, biologisesti aktiivinen, hauras ja läpinäkyvä.

Verrattaessa kahta suhteen hinta, keramiikka on vähän kalliimmiksi kuin lasi.Valmistuksessa sekä lasi ja keramiikka, on hieman erilainen. Lasi uunissa on vastukset päälle taas keraaminen uunin on vastukset sivuilla.

Yhteenveto

1. Lasi voidaan kutsua eräänlaiseksi keraaminen.

2. Glass tiedetään olevan ei-kiteinen. Keramiikka voi olla kiteistä tai osittain kiteistä.

3. Lasi on myös avoin, mikä tarkoittaa, valo kulkee sen läpi. Keramiikka voi olla läpinäkymätön, mikä tarkoittaa, että se ei anna valoa lävitseen.

4. historia lasin juontaa juurensa 3500 eaa Mesopotamiassa. Termiä Glass oli ensimmäinen kehitetty aikana myöhään Rooman valtakunnan. Keramiikka tulee kreikan sanasta Keramikosta, mikä tarkoittaa keramiikkaa ja Keramos, mikä tarkoittaa Potter 's savea.

5. lasi uunissa on vastukset päälle taas keraaminen uunin on vastukset sivuilla.