Ero Lakka ja emali Lakka vs Enamel

Lakka ja emali? Mikä voi erottaa nämä kaksi tuotetta toisistaan? Onko heillä suuria eroja? Mitkä ovat niiden erilliset käyttötarkoituksiin? Mistä kunkin aineen peräisin?

Lakka ja emali ovat tuotteen materiaaleja, joita hyödynnetään parantaa ulkonäköä objektin. Sitä käytetään myös vahvistamaan pintamateriaali tietty esine. Se on vain antaa sinulle esikatselu.

Lakka on väritön lakka, joka on yleisesti sovellettu puun. Se on lakka, joka kuivuu ilmaan. Kun käytetään, se kykenee tuottamaan erittäin kova ja kiiltävä lähtö materiaalin sitä on sovellettu. Asia voidaan kiillottaa käyttämällä alan työkaluja antaa erittäin korkea hehkuva lähtö kohti koneen vaatimukset tuotteen valmistaja.

Emali, toisaalta, on myös väritön tai läpinäkymätön pinnoite, jota käytetään päällystämään tiettyjä esineitä koostuu metallista ja lasista suojaa. Se on pinnoite, joka ei voida kuivata ilmassa. Näin ollen, se on paistettu hyvin korkeassa lämpötilassa niin, että pinnoite liittää itsensä kohde. Lopullinen tuote on kova ja kiiltävä pinta.'Lakka' tuli Portugalin sana 'lac', joka on hartsia. Tämä hartsi uutettiin hyönteisiä. Lakat vaihtelevat aineet se uutettiin. Sanotaan käytettäväksi 10000 vuotta sitten Kiinassa päässä arkeologinen esineitä, kaivettiin. Vuonna 1920 's, nitroselluloosa lakat tehtiin markkinoilla. Aine, jota käytetään tekemään se tuli puuvillan prosessi nitraus. Näitä suuresti käytettiin puukalusteet ja soittimia. 1950' s, akrylaattilakkaa tuotiin markkinoille. Se saatiin akryylihappoa. Näitä käytetään ensisijaisesti autoissa.

Emali, toisaalta, tuli saksan sanasta 'smelzen', joka tarkoittaa 'sulaa'. Jauhe on yleensä käytetty plus menetelmän ampumisen. Lämpötilan tulee olla hyvin, hyvin kuuma nopeus 750-850 astetta. Tämä aine käytettiin jo silloin, kun egyptiläiset sulkea. He käyttivät sitä niiden koruja, keramiikkaa, ja kivi koristeet. Mikä 's hienoa kiille on, että se' s naarmuunnu, kova, kestävä, paloturvallinen, ja erittäin tasainen. Se voidaan myös puhdistaa helposti. Haitta se verrattuna lakka on, että se kestää liian kauan kuivua.

Yhteenveto:

1. Lakka on useimmiten käytetty metallien ja puun kun kiilteen useimmiten käytetty lasia ja posliinia.
2. Lakka on erittäin nopea kuivumisaika verrattuna kiilteen.