Ero Parchment Paper ja Wax PaperParchment paperi Vs Voipaperia

Bakers ja ruoanlaitto harrastajat varmasti osaavat erottaa pergamentti paperia voipaperi. Yleisesti käytetty leivonnassa ja ruoanlaitossa, sinun ei pitäisi kohdella näitä kahta leivinpaperin vaihdettavina koska se voi johtaa tuhoisiin ruoanlaittoon hetkiä.

Määritelmän mukaan voipaperi on kuin normaali kudos paperi, joka on päällystetty parafiinilla vähintään kolme pinnoitteita. Kääntäen, pergamentti paperi on suuritiheyksinen paperin teflon pinnoitteella. Pinnoite ero siis tavaa niiden ruoanlaittoon kynnysarvot. Sillä voipaperi, sen pinnoite periaatteessa sulaa kun altistetaan kohtalaisen korkeita lämpötiloja. Kun näin tapahtuu, sulatettu paperi on epätoivottuja vaikutuksia ruoan makuun. Jos olet yrittänyt käyttää vahaa paperia leivontaan sitten olet saattanut nähdä se savustettu tai polttaa. Päällystäminen pergamenttipaperille on yleensä valmistettu piistä materiaalista, joka mahdollistaa paperin kestämään korkeampia lämpötiloja (keskiarvo 420 Fahrenheit-astetta). Siitä huolimatta tämä riippuu tietystä tuotemerkin te 'uudelleen ostamista. Muista lukea etiketti ensimmäinen niin te' ll tietää paperin 's lämmitys kynnys. Tämän päälle, sinun pitäisi myös tietää, että pergamenttipaperille voivat polttaa kun sijoittaa suoraan yhteyttä lämmönlähde '' se 's silti vain paperia muutenkin.

Joten miten nämä paperit valmistetaan? Voipaperi altistetaan superkalanterointia prosessi, joka pakkaa tai puristaa paperia, kunnes se muuttuu avoimemmaksi. Tämän vaiheen jälkeen pinnoite parafiiniin on tehty. Sillä pergamentti paperi, raaka-aine puristetaan levyiksi, jotka on myöhemmin kastetaan happoa kylpy. Seuraavaksi levyt on pestävä ja sitten siirretään melkoisesti pyörivä rummut, jonka tarkoituksena on saattaa levyt 'kuidut. Se johtuu tämä uudelleenkohdistus menettely, joka antaa pergamenttipaperille sen kestävä ominaisuus. Lopuksi puoliksi tehty pergamentille päällystetään pii osana viimeistely.Koska tahmea ominaisuus vahaa ja non-stick luonteeltaan piin pergamentille paperit, voipaperi käytetään yleensä tahraa rasvan yhtä tykö pannulla. Jälkimmäinen sopii parhaiten vuori pannuja koska se tarttuu vähemmän elintarvikkeita tai oman leivonnaisia. Kuitenkin molemmat materiaalit voidaan edelleen käyttää levyn kannet ja elintarvikkeiden kääreet, koska niitä voidaan säilyttää kylmässä jääkaapissa.

Kaiken koska lukuisia etuja, että yksi saavat ostaessaan pergamenttipaperi, tämä materiaali on yleensä hinnoiteltu korkeampi kuin voipaperi.

1. Parchment paperi on suurempi lämmönkestävyys kuin voipaperi.
2. Pergamentti paperi on enemmän taitavia leivontaan koska sen tarttumaton ominaisuus verrattuna voipaperi.