Ero Kiiltävä ja LustreKiiltävä vs Lustre

Kun ottaa kuvia tulostetaan, ihmiset valitsevat kiiltävä sekä kiilto paperin. He saattavat olla hieman sekoittaa minkä valitsee. Joten se on aina parempi katsoa erot kiiltävä ja kiilto.

Kiiltävä on niin sileä kuin lasi. Kiiltävä on myös herkkä, mutta on korkein kylläisyys. Kiiltävä paperi tulee pienimmätkin yksityiskohdat. Lisäksi värit myös näyttävät näkyvämpi kiiltävällä paperilla. Kuitenkin kiiltävä paperi on haittapuoli, että se likaantuu helposti. Jos kosket kiiltävä paperi likaiset sormet, preparaatti näkyy selvästi

Nyt puhutaan kiilto paperi, se on paperia, jonka rakenne, joka on pieniä kuplia. Verrattuna kiiltävä paperi, kiilto paperi ei likaannu niin helposti. Valokuvaajat mieluummin kiilto paperin kiiltävä paperi, koska ne eivät likaannu likaisen sormin. Värit eivät että näkyvästi alttiina tulostettaessa kiilto paperille.

Verrattuna kiilto, kiiltävää paperia on korkea heijastava pinta. Vaikka kiiltävän paperin kiilto pinnan, kiilto paperi on vähemmän kiilto. Yksityiskohdat ovat terävämpiä kiiltävän paperin verrattuna yksityiskohdilla kiilto paperin.Kun kiiltävän paperin on sileä pinta, kiilto paperi on hieman kuvioitu. Vuonna paperi päättyy myös, heillä on eroja. Kiiltävä paperi antaa kiiltävän paperin pinta taas kiilto paperi saadaan pehmeä, kiilto loppuun. Verrattaessa laadun, kiiltävä paperi antaa paremman laadun kuin kiilto paperin.

Tulosteita on kiilto tulosta ovat hyviä, jos kuva on kehystetty ja ulos lasin takana. Mutta tulostaa kiiltävälle paperille kehystetty ilman lasin valokeilassa print olisi ristiriidassa valokeilassa lasin. Lisäksi jos haluat värikäs kuva enemmän eloisuutta, kiiltävä paperi on paras.

Yhteenveto:

1. Kiiltävä paperi on niin sileä kuin lasi. Kiiltävä paperi on myös herkkä, mutta on korkein kylläisyys.
2. Lustre paperi on paperia, jonka pinta on pieniä kuplia.
3. Kiiltävä paperi haittana on, että se likaantuu helposti. Jos kosket kiiltävä paperi likaiset sormet, preparaatti näkyy selvästi.
4. Lustre paperi ei likaannu niin helposti.
5. Kun verrataan kiilto, kiiltävää paperia on korkea heijastava pinta.
6. yksityiskohdat ovat terävämpiä kiiltävän paperin verrattuna yksityiskohdat kiilto paperin.