Ero Keraamiset ja posliiniKeraamiset vs posliini

Keraamiset ja posliini käytetään laajalti keramiikka ja rakennustyöt. Yksi syy niiden suosio on niiden esteettistä kauneutta.

Keraaminen on epäorgaaninen materiaali, joka on valmistettu savesta prosessin lämmitys- ja jähmettyvän. Posliini on myös valmistettu savesta, mutta korkeammassa lämpötilassa kuin keramiikkaa. Tavallisesti korkeampi lämpötila 2600 astetta Fahrenheit sovelletaan tehtäessä posliini.

Keraaminen on läpinäkymätön taas posliini on läpikuultava. Posliini on hieno ja sileä pinta, jonka sanotaan muistuttavan sujuvuutta munankuoren, ja materiaali on ohuempaa kuin keramiikkaa. Posliini on myös hieman vaaleampia ja herkkä ulkonäkö kuin keramiikkaa.

Posliini on tiheämpää ja vähemmän altis kosteutta ja pakkasta kuin keramiikkaa. Se on myös parempi vastustavat värjäystä. Kylmällä säällä, on vähemmän todennäköistä, että posliinilaattojen saattaa haljeta. Keraamiset laatat ovat enemmän huokoinen kuin posliinilaattojen.Termi 'posliini' on peräisin vanhasta Italian sana Porcelland, mikä tarkoittaa sitä, läpikuultava pinta. 'Keramiikka' on termi, joka on johdettu kreikan Keramikoksen, joka tarkoittaa tai keramiikka.

Posliini on jaettu kolmeen tyyppiin: kova-paste posliinia, pehmeä tahna posliini ja luun posliini. On olemassa neljä päätyyppiä keramiikka: rakenteellinen, tulenkestävät, valkoinen tavarat ja tekninen.

Yhteenveto

1. Keraaminen on epäorgaaninen materiaali, joka on valmistettu savesta prosessin lämmitys- ja jähmettyvän. Posliini on myös valmistettu savesta, mutta korkeammassa lämpötilassa kuin keramiikkaa.
2. Keraaminen on läpinäkymätön taas posliini on läpikuultava.
3. Posliini on herkkä ulkonäkö verrattuna keramiikkaa.
4. Verrattuna keramiikka, posliini on hieno ja sileä pinta.
5. Posliini materiaalit ovat ohuempia kuin keramiikkaa, niillä on myös hieman valkoisempi ulkonäkö.
6. Posliini on parempi kuin keramiikkaa vastustavat värjäystä. Kylmällä säällä, on hyvin vähän mahdollisuus, että posliinilaattojen saattaa haljeta.
7. Keraamiset laatat ovat enemmän huokoinen kuin posliini niistä.