Ero puuvilla ja pellavaCotton Flower

Puuvilla vs Pellava

Puuvilla ja pellava käytetään paitsi kankaita vaan myös käytetty kangas maalaamiseen. Kaikki tietävät, mitä tekee puuvilla eroavat pellavaa. Katsokaamme joitakin eroja puuvilla ja pellava.

Pellava on sileämpi kuin puuvilla. Pellavakuidut ovat läpinäkyviä putkia, jotka tulevat selvästi linjat ja pieni keskeinen kanava. Toisaalta, puuvillakuituja ovat joko kierretty tai suorat putket, jotka on litistetty suuret Keski kanavat. Puuvillan kuidut ovat läpinäkyviä.

Näistä kahdesta pellava on vahvempi. Se pidetään kaksi tai kolme kertaa vahvempi kuin puuvilla. Vaikka puuvilla on syttyvää, pellava kestää kauan sytyttää. Lisäksi pellava tulee vähemmän painoa kuin puuvilla.

Se voidaan myös nähdä, että pellava ryppyjä helposti puuvillaan verrattuna. Vain pieni puristus tarvitaan tasoittamaan ryppyjä pois. Mutta puuvillakangasta tarvitsee kovaa painamalla. Lisäksi jatkuva painaminen pellava tietyssä paikassa, kuten mutkia tai poimuja, tekee kuidun tauko. Tämä havainto voidaan tehdä kaulus ja helma alueilla.Puuvilla on pörröinen ja lämmin taas pellava on sileä ja virtaa luonnossa. Pellava antaa tunteen kylmänä enemmän kuin puuvilla kuin pellavakuitua imee kosteutta.

Puhuminen kankaalle käytetty maalaus, pellava on edullisempi. Linen canvas on kalliimmiksi kuin puuvilla kangas. On myös sanottu, että pellava kangas on kestävämpää kuin puuvilla kangas. Pellava kankaalle on myös vähemmän altis rappeutuminen, ja siksi se on yksi kaikkein edullisin kankaille. Toisin kuin pellava kankaalle, puuvilla kangas venyy helposti.

Yhteenveto:

1. Pellavakuidut ovat läpinäkyviä putkia, jotka tulevat selvästi linjat ja pienellä keskeinen kanava. Toisaalta, puuvillakuituja ovat joko kierretty tai suorat putket, jotka on litistetty suuret Keski kanavat.
Näistä kahdesta pellava on vahvempi. Se pidetään kaksi tai kolme kertaa vahvempi kuin puuvilla.
2. Pellava on sileämpi kuin puuvilla.
3. Vaikka puuvilla on syttyvää, pellava kestää kauan sytyttää.
4. Pellava tulee vähemmän painoa kuin puuvilla.
5. Linen ryppyjä helpommin kuin puuvilla. Vain pieni puristus tarvitaan tasoittamaan ryppyjä pois, mutta puuvillakangasta tarvitsee kovaa painamalla.
6. Pellava kangas on kestävämpää kuin puuvilla kangas.