Ero Ivory ja EcruIvory vs Ecru

Norsunluun kuin väri on useimmiten määritelty 'kermanvalkoinen'. Väri norsunluun on hyvin vähäinen sävy keltainen. Ecru kuvataan varjossa kanssa harmahtava vaaleankeltainen tai vaaleanharmaa tinges ruskehtava.

Se sai nimensä norsunluun, joka on materiaali, josta hampaat ja syöksyhampaat eläinten (etenkin elefantit ja mursut) tehdään. Se oli peräisin muinaisen Egyptin sana 'ab' tai 'Abu' tarkoittaen elefantti. Toisin alkuperä norsunluun, luonnonvalkoinen käytetään usein viittaamaan kankaita valkaisematon pellava ja silkki. Se on johdettu Ranskan 'luonnonvalkoinen', joka kirjaimellisesti tarkoittaa raaka; valkaisematon.

Aikana '30s, luonnonvalkoinen oli pilkkasi kuten beige. Kun' 50-luvulla he ovat alkaneet tunnistaa kahtena erillisenä väriä. On ohut linja väri, joka erottaa kaksi, ja se on tunnettua, että monet ihmiset ovat väärässä yksi muiden; puhumattakaan siitä, että ecru on keltaisella puolella ja beige omiaan on luonnonvalkoinen puoli '', mutta lopulta, norsunluun on kevyin verrattuna nämä kaksi.

Ivory aiheuttaa rauhoittava vaikutus niin paljon kuin sitä käytetään juoda rentouttavaa sävy. Toisaalta, luonnonvalkoinen tarjoaa enemmän neutraali maskuliininen tunnelma, maanläheinen sävy tehokkain monenlaisia ​​malleja, karheita ja tyylikäs.

Jotkin värit käytetään yhdessä norsunluun ovat valoa ruskeat, valo persikka, ja jopa kevyt, ruoho vihreää. Ei voi olla tuntuu, että 's maanläheinen, mutta se' s pehmeämpi verrattuna muihin luonnon paletteja. Tämä voi myös kirkastaa tai vaalentaa tummia ja keskisuurten sävyjä kuten sininen, tumma oranssi, violetti, vihreä, ja turkoosi. Ecru on suhteellisen neutraali ja voivat olla tehokkaita täydennyksenä vaaleat värit kuten keltainen, vaaleansininen, ja pehmeä persikat, ja tummat kuten kirkkaan punainen, tummansininen, ja jopa oliivi vihreät.

Väri norsunluu käytetään laajalti vaatesuunnittelua, sekä kylpytakit ja leningit. Hääpuvut ovat ehkä tunnetuin norsunluun tyyppisiä mekko, vaikka se voi soveltaa myös valon väriä smokki miesten paitoja. Se on myös yleisesti käytetty sisustus, suosittu saavuttamiseksi tyylikäs, komea vaikutus sisällyttämällä sen väriä eri kohteita, kuten verhot, vuodevaatteet, laatat, tapetit, verhoilu, ja jopa maalata. Luonnonvalkoinen, toisaalta, on suhteellisesti enemmän rento ja maanläheinen kuin norsunluun käytettynä suunnittelussa. Se voi olla läsnä kaikkein tyylikäs juhlasalia on roughest, eniten maskuliininen hyttejä, ja jopa modernin art deco malleja arkkitehtuuri ja sisustus. Vaikka norsunluun on useimmiten hallitseva pääväri, luonnonvalkoinen voidaan käyttää sekä pääasiallisena väritys ja aksentti. Jotkin kohteet tunnetaan käyttäisivät pääosan luonnonvalkoinen ovat huonekalut, ikkunanpuitteet, seinät, ja myös maljakoita, valokuvakehyksiä, ja monet muut tarvikkeet.Nykyaikaisessa tietokoneistetun ja ohjelmoinnin maailmassa, norsunluun koodit ovat: # FFFFF0 (Hex Triplet-koodi), jossa on RGB 255, 255, 240, ja HSV 60 ?, 6%, 100%. Ecru koodit ovat: # C2B280 (Hex Triplet-koodi), jossa on RGB 194, 178, 128, ja HSV 39%, 27%, 77%.

YHTEENVETO:

? Ivory on kermainen valkoinen väri, kun taas luonnonvalkoinen on harmahtavan kellertävänruskea.

? Nimi Ivory oli peräisin materiaalista norsunluun hampaita ja syöksyhampaat norsuja, kun taas nimi ecru tulee ranskalainen sana, joka tarkoittaa raaka tai valkaisematonta.

? Ivory on pehmeämpi, naisellinen väri kuin luonnonvaalea, valkoinen luonnonvalkoinen on enemmän maanläheinen, maskuliininen tuntuu.