Ero hallitsija ja suorakulmanHallitsija vs Viivain

Hallitsija ja straightedge viittaa työvälineet, joita käytetään mittaamaan pituutta tai tarkistaa, onko pinta on tasainen ja vetää suora viiva. Vaikka sana 'hallitsija' on muita merkityksiä, ja 'suora reuna' oli yksi hardcore punkin ryhmiä, tässä keskustelemme hallitsija, joka on väline, jolla mitataan pituus ja suorakulman jota käytetään piirtää suoria viivoja.

 Suora reuna
Suorakulman on puisia tai muovisia väline piirtää suoria viivoja. Sitä käytetään toimii oppaana tarkistaa, jos pinta on tasainen. Niitä käytetään teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa ja koneistus palvelu. Niitä käytetään tarkistaa tasaisuus koneen pinnoille. Se voisi olla puoli hallitsija, kirja tai paperilla. Tätä voidaan käyttää vain tehdä suoria viivoja mutta ei mitata kanssa. Sillä ei ole sävyä tai merkintöjä, jotka voivat auttaa mittaamaan pituuden rivin. Se ei ole kahta rinnakkaista; se on vain suora viiva tai reuna.

Lähde
http://www.rpdp.net/mathdictionary/english/vmd/full/s/straightedge.htm

 Viivotin
Viivoitin on eräänlainen straightedge joka on mittauksen kaltevuudet. Mittaus voi olla senttimetriä, millimetriä tai tuumaa tai kaikki mittaukset yhteen hallitsija. Nämä mittaukset on merkitty molemmin rinnakkain puolin hallitsija ja käytetään mittaamaan pituutta. Sitä käytetään nimenomaan mittauslaitteen tai työkalu. Sitä kutsutaan myös asteikolla. Ne voisivat olla kolmion tai litteä.Lähde
http://www.google.com/search?q=photos+of+ruler\u0026amp;hl=en\u0026amp;safe=off\u0026amp;prmd=ivns\u0026amp;tbm=isch\u0026amp;tbo=u\u0026amp;source=univ\u0026amp;sa=X\u0026amp;ei= 5ezsTY-BFMLTrQfM9ZHfBQ \u0026 amp; ved = 0CCAQsAQ \u0026 amp; biw = 1680 \u0026 amp; bih = 929

Lähde
http://en.wikipedia.org/wiki/Straightedge

Yhteenveto:
Viivoitin voidaan käyttää suorakulman, mutta suorakulman ei voida käyttää hallitsija.
Viivoitin on eräänlainen straightedge joka on mittaus kaltevuudet ja mitataan pituus. Suorakulman käytetään vain tehdä tai vetää suora viiva, mutta ei pituuden mittaamiseen, koska se ei ole mittausta kaltevuudet.
Viivoitin on kaksi rinnakkaista tai reunat, jotka ovat senttimetriä ja millimetriä toisella puolella ja tuumaa toisella. Suorakulman käytetään vain tarkistaa, onko pinta on tasainen tai tehdä suoraviivaisesti. Se on yksi linja ei kaksi rinnakkaista.
Viivoitin käytetään yleensä piirtää erilaisia ​​geometrisia lukuja mittaukset ovat määritelty piirtämällä; katsoo, suorakulman ei käytetä piirtää geometrisiä kuvioita paitsi rivit, jotka ovat ilman erityistä mittausta.