Ero Vesi ja tislattu vesiVesi vs. tislattu vesi

Olemme usein kuulla, että se on parasta juoda vähintään 8 lasillista vettä päivässä. Kuitenkin ihmiset ovat joskus kysyä, mitä tietyntyyppisiä nestettä suositeltavin. Onko se puhdas tai säännöllistä (tap) vettä? Vai onko se toinen tyyppi, kuten tislattua vettä? Jos haluat tietää enemmän eroja näiden kahden veden, lue huolellisesti alla.

Vesi on H2O. Se koostuu kahdesta vetyatomista ja happiatomista sidottu yhteen. Maallikon 'termein, vesi on vain vettä, kuten säännöllisten vesijohtovettä. Tämäntyyppinen vesi sisältää paljon muita mineraaleja. Jotkut näistä ovat suolat veteen liukenevia itsessään, yhdessä muiden epäpuhtauksien, ja jopa bakteereja tai mikrobeja jotka voivat satama erilaisia ​​sairauksia. Tämä on vesityypin että yleensä sammuttaa yksi 's jano.

Päinvastoin, tislattu vesi on nesteen tyypin, joka ei enää ole edellä mainittuja muita aineita. Tämä vesi on vapaa kaikista mineraaleja ja epäpuhtauksia, kuten bakteereja. Se on kuin tämä, koska se tehtiin useita tislausprosessien. Nämä ovat melko yksinkertaisia. Ensimmäinen vaihe on keittämällä vettä, ja antaa sen höyryä. Seuraavaksi höyry kerätään prosessia kutsutaan kondensaatio, eristämiseksi epäpuhtauksia. Tuloksena on, että vesi on 'puhdistettu', tai tislattua vettä.

Luonteensa, tislattua vettä käytetään erilaisissa terapeuttisissa hoito, kuten tapauksissa ärtynyt suoli ja ripuli. Koska vapaa kaikista epäpuhtauksista, se on vettä valinta hallintaan mainittujen tautien, koska sen mineraali-vapaa luonto ei lisätä trauma potilaan 's ruoansulatuskanavan. Ota huomioon, että se yleensä maistuu oudolta tai bland varten se ei enää ole makua vastakohtana tavallista juomavettä. lisäksi tislattua vettä on nestemäinen väliaine valinta lähes kaikkien standardin kokeita, koska se 'puhdas' ominaisuus.

Kuitenkin, jos olet ajatellut käyttää tislattua vettä korvikkeena päivittäistä tavallista vettä, niin sinun on parasta ajatella uudelleen. Sen lisäksi, että tehoton janojuoma, tämän tyyppinen nestettä ei toimita ihmiskehosta tarvittavat suolat ja muut mineraalit, joita tarvitaan suorittamaan kehon 's yksinkertainen day-to-day prosesseihin.Kaiken

1. Säännöllinen vesi on vesityypin joka sisältää paljon mineraaleja ja epäpuhtauksia, jotka voivat sisältää bakteereita tai bakteereita, kun taas tislattu vesi on vapaa kaikista tällaisia ​​epäpuhtauksia.

2. Säännöllinen vesi on janojuoma, ja on erikoinen maku vastakohtana tislattua vettä.

3. Tislattu vesi käy läpi tislaus (keittäminen ja tiivistymistä) siitä tulee puhdas.