Ero Ripped ja BuffRipped vs Buff

Ihmiskeho on monimutkainen mekanismi, joka on eri toimintoja ja ominaisuuksia. Se koostuu useista eri järjestelmistä, jotka toimivat joko yhdessä tai yksin. Vaikka on olemassa joitakin ruumiinosat, jotka eivät ole tarpeen, useimmat ovat hyvin välttämättömiä moitteettoman toiminnan kehossa.
Runkorakenteen yksittäisen on yksi tärkeimmistä kehon osiin. Se on järjestelmä, joka tukee ja suojaa elimet, kuten keuhkoissa, sydämessä ja aivoissa. Se tukee myös lihaksia ja auttaa pitämään ne paikallaan.
Sekä luuston rakenne ja lihaksia, sekä rasvaa, joka muodostaa kehossa, määrittää sen muodon. Yksittäisenä kasvaessa muoto kehonsa muuttuu myös noudattaa hänen fyysisiä ominaisuuksia. Muoto kehon voi suuresti vaikuttaa yksi 's kävely ja asento, joka on tärkeä rooli hänen ulkomuoto.

Yksittäisenä 's kehon muutokset, niin ei hänen lihastonus. Tämä voi johtua useista tekijöistä, kuten hänen geenejä, jotka suuri rooli kehityksessä ja muodostumista ei ainoastaan ​​hänen äly vaan myös hänen fyysinen ulkonäkö.
Hormonaaliset muutokset ja rasvaa on myös paljon vaikutusvaltaa, miten hänen kehonsa on muotoiltu ja pehmentänyt. Joten ei liikuntaa ja oikea ruokavalio jotka vahvistavat luita sekä muokkaavat kehon toivottava muodossa, kuten kopioinnin tai harrastaja.

Henkilö, jolla on harrastaja kehon muodon on yksi, joka on hyvin rakennettu, vahva ja lihaksikas. Tyypillinen ihmiset harrastaja elimet ovat urheilijat ja alusvaatteet malleja. Ne ovat kunnossa ja leikata. Ja vaikka jotkut saattavat olla suuria physiques, jotkut ovat pieniä elimiä, mutta havaittavissa lihaksia. Ne kuluttavat enemmän proteiinia ja rasvaa ja syödä pienempiä määriä hiilihydraatteja.
Henkilö, joka on revitty kehon muodon, toisaalta, on yksi, joka on tarkemman lihasjänteyden. Ne ovat pienempiä määriä rasvaa, ja niiden lihakset ovat voimakkaampia. Kehonrakentajat ovat revitty lihas sävyjä, ja niiden lihakset ovat hyvin määriteltyjä.Saada repäisi ja hankkia kova, määritelty lihaksia, ihminen tarvitsee äärimmäinen voimaharjoittelun ja laihduttaminen. On välttämätöntä menettää rasvaa kuluttamalla vähemmän kaloreita, enemmän proteiinia estää lihaksen menetys, ja hiilihydraatteja lisäenergiaa. On myös parempi jakaa jokaiselle viikonpäivälle -harjoitusohjelmistolle eri ruumiinosat.
Yhteenveto:

1. Buff ruumis on yksi, joka on hyvin rakennettu, vahva ja lihaksikas mutta ei välttämättä suuri, kun repäisi elin on yksi, joka on useamman määrätyn ja on selvempi lihaksia.
2. Urheilijat ovat esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat harrastaja kun kehonrakentajat ovat esimerkkejä ihmisistä, jotka revitään.
3. Getting repi elin vaatii äärimmäistä voimaharjoittelun ja laihduttaminen samalla saada harrastaja elimistö tarvitsee vähemmän tiukan koulutuksen ja laihduttaminen.