Ero Acuvue Advance ja OasysAcuvue Advance vs Oasys

Lähes kaikki asioita, joita emme ovat tehneet, kun olemme hereillä. Näin tärkeää silmämme ovat. Tämän vuoksi meidän on aina huolehtia silmämme.

Oletko koskaan tuntenut, että silmäsi saavat kuiva ja helposti tulla ärtynyt? Oletko koskaan ilmaisseet huolensa kunnon silmäsi jälkeen altistuvat pölylle, kuumuudelle, ja häikäisyä? Käyttämällä aurinkolasit tai silmälasit saattavat vähentää häikäisyä, mutta se ei toimi hyvin ja kuivattaa ihoa. Käyttämällä silmätipat voivat olla hyvä vaihtoehto, mutta jotkut ihmiset eivät ole vain mukava tuo silmätipat joka kerta heidän silmänsä ovat ärtynyt ja tulee kuiva. Siten ne yleensä katsoa muita vaihtoehtoja, kuten käyttämällä piilolinssin.

Piilolinssit kehitettiin paitsi esteettisistä syistä, vaikka joskus niitä käytetään muuttamaan ihmisen 's silmien väri, jotta kyseinen henkilö näyttää paremmalta, mutta myös korjaavien tarkoituksiin ja hoitomenetelmien. Yksilöt, jotka ovat visuaalinen toimintahäiriö voi halutessaan käyttää korjaavat piilolinssi sijasta silmälasit. lisäksi ne, jotka ovat jatkuvasti vaivautunut silmien ärsytys ja kuivuus voi myös käyttää terapeuttisen piilolasien. Acuvue piilolinssit syntyvän nopeasti tällä alalla.

Sitä on kaksi tyyppiä, Acuvue Advance ja Acuvue Oasys. Molemmat kehitetty antamaan käyttäjille silmä mukavuutta. Tämä johtuu siitä, että tuotteet sisältävät neste geelejä, jotka tarjoavat kosteuden ja tuoreuden silmiä jopa tietyissä vaativissa olosuhteissa. Acuvue Advance ja Acuvue Oasys ovat piilolinssejä, mutta ne ovat eroja.Acuvue Advance on ollut, että markkinoilla pidempään kuin muiden tuotteiden. Tämä osoittaa, että Acuvue Advance on kokeiltu ja testattu jo jonkin aikaa. Se on suurempi osuus vesipitoisuus noin 47%. Tämä antaa paremman mahdollisuuden kostuttaa ja raikastaa silmät. Se on halvempaa kuin Acuvue Oasys.

Toisaalta, Acuvue Oasys on uusi markkinoille. Se on kuviollinen jälkeen Acuvue Advance vielä on hienoisia eroja. Vaikka se on alhaisempi nestesisällöstään, noin 38%, sillä on suurempi hapenläpäisykyvyn avulla sen käyttäjät tuntemaan olonsa mukavammaksi käytön aikana. Sen avulla käyttäjä voi käyttää sitä varten 6 peräkkäistä päivää ja yötä ilman vaihtoa tai epämukavuutta.

Yhteenveto:

1. Acuvue Advance ja Oasys ovat kaksi samanlaista piilolinssit, jotka tarjoavat mukavuutta ja raikkautta yksilöiden kuiva tai ärtynyt silmät.
2. Acuvue Advance kehitettiin ensin, suurempia osuuksia nesteen sisältöä, ja on halvempaa kuin muut.