Ero Cream ja LotionKerma vs Lotion

Valtakunnassa kauneus, kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet, on ollut paljon puhetta suhteen käytön voiteet. Monet edelleen don 't saada pisteen miksi kerma on parempi joissakin tilanteessa kuin voidetta ja päinvastoin. Paljon, paljon ja -emulsiot käyttäjille vain käyttää näitä tuotteita tietämättä edes niiden tiettyihin tarkoituksiin ja mitä nämä aineet ovat todella tehty.

Yleisesti ottaen molemmat pehmennysaineita toimivat tuoda tai sijoittaa kosteutta kohti tai ihoon. Erot kahden ovat enemmän sidoksissa niiden käyttäjille. Jokainen henkilö ainutlaatuinen eivätkä kaikki ihmiset ovat saman ihotyypeille. Jotkut ovat kuiva hilseilevä nahat, kun taas toiset on usein kostea ja rasvainen nahat. Tämän käyttö voiteet ja voiteet televisioon. Ainoa ongelma on, löytää paras tuote ihotyyppisi on enemmän ja erehdyksen tehtävän. Voit käyttää yhdentyyppistä tuotetta kerrallaan ja nähdä kun olet saavuttanut parhaat tulokset.

Koostumukseltaan, voiteet ovat öljyn ja veden. Nämä valo perusvoiteet ovat pohjimmiltaan ei-rasvainen. Useimmat voiteet merkistä riippumatta on eräänlainen viilentävä vaikutus, joka saavutetaan sen imeytymistä ihoon käyttäjän. Tämän vuoksi nopea vastaanottokyky ominaisuus ja vaikutus, voiteet ovat edullisia emollients lämpiminä vuodenaikoina kuin kesällä.

Niille henkilöille, jotka kärsivät ekseema, joka on tila, joka aiheuttaa sen liian kuivan näköinen iho, voide on myös oikea tuote käyttää. Mitä tulee alueelle sovelletaan, voiteet ovat myös ihanteellisia ihoalueille, joilla on kasvanut paljon karvat (mutta ei liikaa tietenkin) kuin miesten 's rinnassa.

Kääntäen, body voiteet ovat paljon paksumpia tai raskaampia johdonmukaisuutta ja tuntea verrattuna voiteet. Vaikka nämä pehmennysaineita ovat edelleen tehty samasta veden ja öljyn seos, jotkut voiteet tehdään olevan paljon greasier lisäämällä enemmän öljyinen komponentteja. Sillä käyttöaika, voiteita sanotaan olevan ihanteellinen aikana jäähdytin vuodenaikoina kuin talvella. Nämä tuotteet auttavat kosteuttavat ihoa keskellä raskas isku kylmän talven tuulet.Kaiken kaikkiaan sekä kehon voiteet ja vartalovoiteet ovat emollients mutta ne eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Voiteet ovat ihanteellisia lämpiminä vuodenaikoina taas voiteet ovat parempia käytettyjä aikana cooler vuodenaikoina.

2. Nesteet ovat yleensä vähemmän rasvainen kuin useimmat voiteet.

3. Nesteet sanotaan olevan kevyempi ja ohuempi johdonmukaisuus toisin kuin raskaampi ja paksumpi kehon voiteet.