Ero Android 3. 0 (Honeycomb) ja Blackberry Tablet OS QNX Android 3. 0 (Honeycomb) vs Blackberry Tablet OS QNX

Blackberry Tablet OS, joka perustuu QNX, on Blackberry 's yrittää vakauttaa horjuvaa asemaansa kannettavien laitteiden markkinoilla. Se on tällä hetkellä suunnattu tabletteja, mutta Blackberry suunnittelee myös käyttää sitä korvata nykyinen Blackberry OS. Sen tärkein ero Android OS Google on saatavuus. Honeycomb, joka on versio 3. 0 Android ja on optimoitu tabletteja, on tällä hetkellä markkinoilla tänään kourallinen tabletteja, joissa on paljon enemmän tulossa lähikuukausina. vertailun vuoksi Blackberry Tablet OS aiotaan vapautetaan Blackberry pelikirjan joten ostajat vielä ole aavistustakaan, miten Blackberry Tablet OS hoitaisi.

Väitetystä piirre Blackberry Tablet OS on sen kyky suorittaa Android-sovelluksia. Tällä hetkellä ei ole mitään keinoa vahvistaa, jos se toimii kokonaan tai edes osittain. Jos tämä toimii, se olisi hyvä asia Blackberry Android on jo satoja tuhansia sovelluksia sen markkinoilla. Ei ole keskustelua siitä Android 3. 0 voisi ajaa sovelluksia tehty Blackberry Tablet OS, mutta koska ei ole käytännössä yhtään vielä, se ei ole merkitystä Android käyttäjille.

Blackberry ei ilmoittaa, tahallisesti tai tahattomasti, akun pelikirjan. Tämä johti spekulaatioihin että Blackberry Tablet OS on valtaa nälkäinen joka isn 'ta hyvä asia kannettavaan laitteeseen. Toivottavasti Blackberry voi puuttua tähän ongelmaan ennen Blackberry Tablet OS debytoi. Android 3. 0 on jo testattu ja suorittaa melko hienosti kannalta akku joten ei 's ei ole epäilystäkään.Lopuksi on laaja kuilu laitteiden määrää että löytäisitte joko OS. Blackberry Tablet OS, kuten aiemmin mainittiin, on käytettävissä vain pelikirjan, ja on epätodennäköistä, että se käyttää muiden yritysten kuin Blackberry . Toisaalta, Android 3. 0 käyttävät monet valmistajat, kuten: HTC, Samsung, LG, Motorola, ja monet muut. Joten sinulla on paljon vapautta valitessaan silmälasit laitteen haluat. Joko haluat plain-Jane laite, supernopea laitteeseen tai innovatiivinen laite (eli 3D). Jos näin on, olet todennäköisesti löytää sen käynnissä Android 3. 0 kuin Blackberry Tablet OS.

Yhteenveto:

1. Android 3. 0 on jo täällä, kun Blackberry Tablet OS isn 't.
2. Blackberry Tablet OS on kuulemma voi ajaa Android-sovelluksia, mutta ei toisinpäin.
3. Android 3. 0 on huomattavasti enemmän sovelluksia kuin Blackberry Tablet OS.
4. Android 3. 0 on parempi säästää virtaa kuin Blackberry Tablet OS.